Alumnus u nastavak sezone ulazi osnažen Pezeljem!

U poslijednjim satima 2018.godine zagrebački Alumnus objavio je ime prvog pojačanja za nastavak prvoligaške sezone. Riječ je o Filipu Pezelju, prošlosezonskom najboljem strijelcu “studenata”.
Filip Pezelj rođen je 23.listopada 1992.godine u Zadru, a futsal-javnost upoznala ga je kao igrača Futsal Dinama za koji je igrao dvije sezone, te je bio dio momčadi koja je izborila plasman u prvoligaško društvo. U sezoni 2016/2017 Pezelj brani boje zagrebačke Uspinjače, da bi prošlu sezonu igrao za Alumnus za koji je postigao 20 zgoditaka. Dobre igre Pezelja u dresu Alumnusa otvorile su mu vrata Italije, no nakon što se nije realizirao transfer Pezelj je proteklu polusezonu “mirovao”, te se ovog proljeća vraća u Alumnus iz kojeg istini za volju nikada nije ni otišao.
Filip Pezelj bit će zasigurno veliko pojačanje za momčad Jakova Ungarova u proljetnom dijelu sezone, gdje “studente” prije svega očekuje borba za očuvanje prvoligaškog statusa, no u Alumnusu zasigurno ne odustaju i od borbe za plasman u doigravanje.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

AURELIA | Osvrt na prekid natjecanja mladeži

Kristian Šoštar, trener mladeži vinkovačke Aurelie napisao je zanimljiv osvrt na odluku HNS-a o prekidu …

VIDEO | Marijan Kustić, Ile Topuzović i Mato Stanković u studiju DU-TV

Večeras u 20:00 sati futsal javnosti će s velikim zanimanjem pratiti tv-emisiju ‘TIME OUT’ Dubrovačke …