Početna | - Naslovna | Alumnus u predstojeću sezonu ulazi s novim vratarskim dvojcem

Alumnus u predstojeću sezonu ulazi s novim vratarskim dvojcem

Zagrebački Alumnus polako slaže momčad za predstojeću sezonu. Nakon odlazaka Ivana Matana, Daria Markića i Maria Pintara, prve prinove momčad Jakova Ungarova bilježi među vratnicama. U novu sezonu “studenti” ulaze s novim vratarskim dvojcem. To su Mario Modrušan i Filip Arkulin.

Fotografija MNK Alumnus.
Mario Modrušan povratnik je u redove Alumnusa i dobro znano ime u hrvatskim okvirima. Riječ je o pouzdanom vrataru koji je branio boje Alumnusa u šampionskoj sezoni 2013/2014, nakon čega se otisnuo u inozemstvo u potrazi za novim izazovima. Modrušan je u protekle 3 sezone branio boje talijanskog Gruppo Fassina i poljskog Red Devils Chojnice, a ovaj 27-godišnji vratar vraća se na mjesto svojih najvećih uspjeha, gdje je bio jedna od ključnih figura Alumnusovog naslova prvakaosvojenog prije 3 godine.

Fotografija Fanatik Futsal.
Filip Arkulin mladi je Dubrovčanin koji u redove “studenata” dolazi iz Squarea. Ovaj perspektivni 18-godišnjak vraća se na parket nakon što je godinu dana izbivao zbog teške ozljede. Arkulin je napustio Square i priliku za dokazivanjem pronašao u Alumnusu, premda je bio u ozbiljnim kombinacijama za prelazak u Futsal Dinamo. Riječ je o mladom vrataru koji će zaoštriti konkurenciju među vratnicama, a nema dvojbe da je pred Filipom Arkulinom budućnost, te da ćemo o njemu još mnogo čuti…

O nama Mate Rajčić

avatar

Moglo bi vas zanimati

Dobovec prvak; Kujtim Morina pokorio Sloveniju!

Dobovec Pivovarna Kozel novi je prvak Slovenije! Momčad Kujtima Morine u odlučujućoj je petoj utakmici …

Split Tommy rutinskom pobjedom nad Crnicom na korak do finala!

U prvom susretu polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske, Split Tommy je ostvario očekivanu pobjedu protiv …