Početna | - Naslovna | Armando Škorlić: “Želimo dobru atmosferu i plasman u doigravanje!”

Armando Škorlić: “Želimo dobru atmosferu i plasman u doigravanje!”

Razgovarali smo s Armandom Škorlićem, novim trenerom prvoligaša iz Makarske koji u razgovoru za CROfutsal otkriva stanje u momčadi uoči početka natjecanja.

CROfutsal: Gospodine Škorlić, s kakvim promjenama Novo Vrijeme ulazi u novu sezonu?

Armando Škorlić: Možemo reći da je momčad doživjela dosta promjena u odnosu na prošlu sezonu. Stručni stožer sastavljen je isključivo od domaćih ljudi, od mene kao trenera prve momčadi, preko Darija Agića i Tome Vrcana koji će biti moji pomoćnici, do Darka Franića koji će biti trener vratara. U odnosu na prošlogodišnji sastav nema više Alena Fetića i Jakova Grcića koji su prešli u Split Tommy, te Tonija Jelavića koji će karijeru nastaviti u 2.talijanskoj ligi.Prazninu nastalu odlaskom spomenute trojice igrača popunili smo s 3 nova igrača. To su Renato Koturović i Mirko Jurjević koji dolaze iz redova Solina, oba reprezentativna kandidata, te Dario Martinović, povratnik u naše redove iz Vrgorca.

CROfutsal: U kakvom je stanju momčad? Sezonu otvarate u Solinu na Bilankuši protiv protivnika koji s velikim promjenama ulazi u novu sezonu.

Armando Škorlić: U sezonu ulazimo s nekoliko problema; Saša Babić se ozljeđen vratio s reprezentativnog okupljanja te je upitan za nastup u Solinu, Bajrušović je poslijednjih dana češće na tretmanu kod fizioterapeuta nego na parketu, a Mirko Jurjević i Mate Vuković su poslijednjih dana bili pod temperaturom te nisu bili u trenažnom procesu. Uz to, zbog kartona u 1.kolu nemaju pravo nastupa Vedran Kazazić i Dario Martinović. Imamo svega 4 igrača koji su prošli kompletne pripreme, te nas uz sve navedeno na Bilankuši zasigurno očekuje neizvijesna utakmica.

CROfutsal: S kakvim ambicijama ulazite u novu sezonu?

Armando Škorlić: Ambicije kluba su da afirmira vlastiti stručni kadar i da mirno brodimo kroz prvi dio prvenstva. Poznato je da smo u protekle dvije sezone imali dramatično loš prvi dio sezone, pa smo na proljeće sjajnim serijama spašavali sezonu i osiguravali doigravanje gdje smo kasnije imali fantastične nastupe. Nadamo se mirnom prvom dijelu sezone i plasmanu u play-off, gdje zasigurno Nacional i Split Tommy kvalitetom odskaču od ostalih. Nama je cilj biti među prvih 6 ekipa i zadržati sjajnu atmosferu koju smo imali na proljeće, premda smo i u jesenskom dijelu sezone imali vrlo dobru atmosferu na tribinama gdje nas je publika pratila u velikom broju usprkos lošijim rezultatima.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Teo Strunje se vraća na klupu Novog Vremena Apfel!

Iznenađujuće vijesti dolaze nam iz redova branitelja naslova iz Makarske. Danas je sporazumno raskinut ugovor …

AURELIA | ‘Žuto-crni’ još jednom s maksimalnim učinkom

Iza vinkovačke Aurelie je još jedan uspješan vikend. Nakon što su u prošlom kolu ‘žuto-crni’ …