Početna | - Naslovna | Damjan Šulić se vraća u redove dubrovačkog Squarea!

Damjan Šulić se vraća u redove dubrovačkog Squarea!

Dubrovački Square objavio je prvo pojačanje u ovom prijelaznom roku. Riječ je o Damjanu Šuliću, 26-godišnjem igraču koji je ponikao upravo u Squareu, te je poslijednji put za dubrovačkog prvoligaša igrao u sezoni 2013/2014.
Damjan Šulić rođen je 29.svibnja 1992.godine u Dubrovniku. Kao što smo već spomenuli, igračku karijeru započeo je u Squareu, a paralelno je igrao i nogomet. Na jesen 2014.godine okušao se i u talijanskom Montesilvanu, a u poslijednje vrijeme nastupao je za Dubu Konavosku u županijskoj ligi.
Na žalost, mnogi Šulića pamte i po incidentu u travnju 2012.godine, kada je nakon derbija 2.HMNL-jug u kojem je Novo Vrijeme slavilo u Dubrovniku, zajedno s još jednim bivšim igračem Squarea (Srđan Ive) fizički napao dvojicu makarskih igrača. Gostujući igrač Bojan Tomić zadobio je prijelom nosa, a vijest o incidentu objavili su brojni mediji. No ipak, godine čine svoje, te se nadamo da ćemo u budućnosti o Šuliću pisati u pozitivnom kontekstu, te da će se njegov povratak u Square pokazati kao pravi potez.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

U Varaždinu održan seminar futsal-sudaca!

Proteklog vikenda u varaždinskom hotelu Turist održan je seminar futsal-sudaca. Seminarom je predsjedao čelni čovjek …

Bruninho – novi Brazilac u momčadi Squarea!

Dubrovački Square danas je objavio novo pojačanje za nastavak prvoligaške sezone. Riječ je o Brazilcu …