Aktualno

Filip Pezelj i Karlo Maloševac odlaze u belgijski Veidec ARB Hamme

Filip Pezelj i Karlo Maloševac slijedeće će sezone braniti boje belgijskog prvoligaša Veidec ARB Hamme. Vijest o odlasku Pezelja u Belgiju potvrdio je Alumnus objavom na službenom klupskom Facebooku, dok nam je sam Maloševac potvrdio svoj odlazak.

Filip Pezelj rođen je 23.listopada 1992.godine u Zadru, a kao futsal-igrača ga upoznajemo u sezoni 2014/2015 kada nastupa za Futsal Dinamo. Nakon dvije sezone u Futsal Dinamu, Pezelj prelazi u redove Uspinjače Gimke gdje se zadržao jednu sezonu. Uslijedio je prelazak u Alumnus, no nakon tri sezone među zagrebačkim ‘studentima’ došlo je vrijeme za nove izazove. Spomenimo i kako se Pezelj u lipnju prošle godine našao na popisu izbornika Mate Stankovića za reprezentativno gostovanje u Srbiji.

Karlo Maloševac rođen je 21.srpnja 1997.godine, a prve futsal-korake načinio je u Alumnusu, čiji je bio član sve do sezone 2015/2016 kada prelazi u Futsal Dinamo. U dresu zagrebačkih ‘modrih’ Maloševac je upisao 85 nastupa, a postigao je čak i dva zgoditka. Maloševac je u prošloj sezoni bio drugi vratar Futal Dinama, te je veću minutažu odlučio potražiti u Belgiji.

Pezelju i Maloševcu ovim putem želimo mnogo sreće i uspjeha u Belgiji!

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

PREDSTAVLJAMO | MNE Veruda – Novi klub na hrvatskoj futsal sceni

Prije par dana je održana Završnica FavBet Gradskih Liga, a pobjednik ovog turnira je bila …

2.HMNL-jug u novoj sezoni s 14 klubova!

2.HMNL-jug u slijedećoj će sezoni brojiti 14 klubova! Očekivana je to odluka nakon što se …