Aktualno

Ivica Osibov: “Bilo bi sjajno ponoviti prošlu sezonu!”

Ivica Osibov se nakon 5 godina vraća na klupu Novog Vremana Apfel. Jučer je klub iz Makaraske na svojim stranicama objavio kako će Tea Strunju na klupi nasljediti proslavljeni bivši reprezentativac i trener koji je prije 5 godina napustio Makarsku nakon poraza u finalu doigravanja od Alumnusa.

Razgovarali smo s Osibovom koji nam je na početku razgovora rekao kako ga je iznenadio poziv iz Makarske, jer nije očekivao odlazak Strunje koji je imao sjajne rezultate.

“Iznenadio me poziv da se vratim na klupu Novog Vremena Apfel, jer nisam očekivao Strunjin odlazak. Strunje je u protekle dvije sezone imao sjajne rezultate, no ne bih o razlozima njegova odlaska. Makarska je lijepa sredina za raditi, sjajni su uvjeti, no nije lako nama iz Splita, jer svakodnevno se čini velika kilometraža i često obitelj bude zapostavljena…”

Osibov dolazi u poznatu sredinu, a upitali smo ga kakva su očekivanja i kad započinje s radom.

“Ne dolazim u nepoznato. Većinu igrača znam, a njih 80% sam trenirao. Ima tu i nekih novih lica, te će trebati to sve i posložiti. Očekivanja i ciljevi su postavljeni visoko. Svaku utakmicu Novo Vrijeme Apfel će ići na pobjedu. Plan je 20.kolovoza započeti s pripremama, te nam vrlo brzo dolazi superkup i Liga prvaka.”

Strunje je prošle sezone imao sjajne rezultate, a Osibov bi bio zadovoljan kada bi ponovio ostvarenja svog prethodnika.

“Ne odustajemo od svoje prepoznatljive igre koju smo gajili i za vrijeme mog prvog mandata na klupi Novog Vremena Apfel. Vjerujem da ćemo iz kola u kolo biti sve bolji. Lani je ostvareno gotovo sve izuzev kupa, te bi bilo sjajno kada bismo ponovili prošlu sezonu. Bit će teško, jer imat ćemo nikad izjednačeniju ligu u kojoj ćemo gotovo svako kolo igrati derbi. Na kraju se povlači crta, a je vjerujem kako ćemo ostvariti klupske ciljeve.”

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac predstavio novog trenera i golmana povratnika!

Nakon što je po okončanju prošle sezone Vladimir Bebek za naš magazin potvrdio kako se …

Kosor i Hrstić iz Splita prešli u gradskog rivala AFCU!

Nakon što je Split katastrofalnu sezonu “okrunio” ispadanjem iz 1.HMNL, niz igrača napustio je splitske …