Luka Perić operiran, na parket se vraća krajem travnja!

Luka Perić jučer je operiran u bolnici “Sveta Katarina” u Zagrebu, te će izbivati s parketa oko 2 mjeseca! Vijesti su to koje dolaze iz zagrebačkog Nacionala o statusu 20-godišnjeg reprezentativca koji već duže vrijeme ne igra zbog ozljede stopala.

Foto: Vedran Tolić // www.vedrantolic.com
Zbog loma metatarzalne kosti u stopalu Perić je već dugo izvan natjecateljskog ritma. Propustio je Perić reprezentativne dvoboje s Češkom i Italijom, te pripreme Nacionala za proljetni dio sezone. Prije 10ak dana iz Nacionala su objavili kako oporavak Perića teče prema planu, te da će mladi reprezentativac uskoro odbaciti štake i započeti trenirati punim intenzitetom. No jučer je iz kluba objavljena vijest kako je operativni zahvat neizbježan kako bi se ozljeda u potpunosti sanirala i znatno smanjila mogućnost za ponavljanje iste.
Prema službenoj stranici kluba, Perić će sigurno izbivati s parketa naredna 2 mjeseca. Značilo bi to da će se Perić na parket vratiti najranije početkom doigravanja, no povratak na parket nakon ovakvih ozljeda zna biti teži od prvotnih očekivanja, te nas ne bi iznenadilo kada bi za Perića ova sezona bila gotova.

O nama Mate Rajčić

avatar

Moglo bi vas zanimati

Novo Vrijeme deklasiralo Split za 1.mjesto uoči doigravanja!

Novo Vrijeme Apfel će s 1.mjesta ući u doigravanje za prvaka Hrvatske! Epilog je to …

Festival zgoditaka u pobjedi Vrgorca nad Crnicom

U susretu poslijednjeg kola ligaškog dijela natjecanja, Vrgorac je slavio protiv Crnice 7:6. U vrlo …