Najbolji futsal igrači o Prazniku Slofutsala

SLOfutsal-logoNa najboljem Slovenskom malonogometnom turniru su dosad nastupili praktično svi najbolji igrači futsala u Sloveniji. Mnogi među njima su proglašeni i za najbolje pojedince (igrač, strijelac, vratar), pa smo najpoznatije među njima zamolili, za njihovo mišljenje o ovogodišnjem turniru, koji će se odvijati od 21. do 23.6. u Selcima kraj Železnikov u Sloveniji.

Pošto je interes za nastup na turniru iznad svih očekivanja (već je prijavljeno oko 30 ekipa!), a broj momčadi ograničen na 42, zainteresirane ekipe molimo, da požure s prijavom i uplatom kotizacije od 80 € na račun (ŠPORTNO DRUŠTVO SELCA, SELCA 162, 4227 SELCA, SLOVENIJA IBAN: SI56 0312 8100 0842 206 BIC: SKBASI2X ), jer im samo uplaćena kotizacija garantira nastup na turniru!.

Slijede razmišljanja ponajboljih Slovenskih igrača o ovom turniru:

MILE SIMEUNOVIĆ – naj igrač 2009, 60 nastupa, 30 pogodaka za reprezentaciju Slovenije:
Praznik Slofutsala je trenutačno najbolji Slovenski turnir što je zasluga izvanrednih organizatora i velikih futsal entuzijasta – članova sportskog društva Selca na čelu s Markom Bergincom.

ROK MORDEJ – naj igrač 2012, aktualni reprezentativac Slovenije, 53 nastupa, 20 pogodaka.
Praznik Slofutsala je najkvalitetniji i najbolje organiziran turnir u Sloveniji na kojem se okupe sve najbolje ekipe malog nogometa. Prošle godine sam prvi put igrao na turniru i jako sam uživao, a na kraju još i osvojio atraktivni pehar za prvo mjesto!

IGOR OSREDKAR – naj igrač 2011, aktualni reprezentativac i kapetan Slovenije, 91 nastupa, 33 pogotka:
Definitivno najbolji turnir u Sloveniji – tako organizacijski tako i medijski. Prva asocijacija u vezi turnira – to je veoma jak turnir, mislim, da se okupe sve najbolje ekipe iz Slovenije, sjajne utakmice, bogate nagrade …Organizatori svake godine pripreme novosti, zato si uvijek radoznao, što te čeka ove godine.

RADE RUSMIR – naj strijelac 2009 i jedan najuspješnijih pojedinaca (2 pobjede, 2x polufinala turnira):
Veliko zadovoljstvo mi je, kad igram na Prazniku Slofutsala, jer se radi o najbolje organiziranom i najkvalitetnijem turniru u Sloveniji – organizatori naime uspijevaju okupiti ponajbolje ekipe iz cijele države, što drugima ne polazi za rukom. Vjerujem, da mogu ove godine još i po treći put dignuti veliki pobjednički pehar, mada su prvi favoriti turnira igrači ekipe Gradbeništvo Škoro. Ako uspijem pobijediti onda mogu reći, da sam svoje igračke ambicije na turniru zadovoljio i mogu prijeći u trenerske vode.

KRISTJAN ČUJEC – naj igrač 2010, aktualni reprezentativac Slovenije, 63 nastupa, 31 pogodak:
Praznik Slofutsala je najbolji turnir u Sloveniji i svake godine jedva čekam, da zaigram na njemu!

DAMIR PUŠKAR – naj vratar 2012, aktualni reprezentativac Slovenije – 52 nastupa.
Praznik Slofutsala je jedan od dva najbolje organizirana turnira u Sloveniji. Prošle godine sam prvi put nastupao i moram priznati, da sam bio veoma, veoma ugodno iznenađen. I ove godine ću se ga sigurno posjetiti – ako ne kao igrač, bar kao navijač 😉

ALJOŠA MOHORIČ – naj vratar 2010, 70 nastupa za reprezentaciju Slovenije
Praznik Slofutsala je za mene sinonim za ponajbolje slovenske futsal ekipe, druženje s prijateljima i dan, o kojem na našoj godišnjoj klupskoj skupštini, prvo porazgovaramo.

MILAN ADRINEK – naj igrač 2008, bivši reprezentativac Slovenije:
U zadnjih 5-6 godina Praznik Slofutsala je najjači malonogometni turnir u Slovenji, na njemu igraju svi koji nešto znače u Slovenskom malom nogometu. Čast mi je igrati u takvom društvu, a dodatno me motivira i činjenica, da sam ga prije nekoliko godina uspio osvojiti!

Sve izjave najboljih pojedinaca na dosadašnjim turnirima možete pročitati na ovom linku:

Organizatori ŠD Selca i Mas.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Delegiranje službenih osoba polufinalnih susreta

Poznati su termini i delegiranje službenih osoba za polufinalne susrete doigravanja za prvaka Hrvatske. Dvoboj …

Robert Grbić: ”Možemo do trijumfa u Omišu i do naslova prvaka”

Ususret polufinalnm dvoboju između Olmissuma i Futsal Dinama, razgovarali smo s Robertom Grbićem. Grbić je …