Nikola Jelić najbolji sudac svijeta prema Futsal Planetu!

Ugledni malonogometni portal “Futsal Planet” danas je objavio imena dobitnika godišnjih nagrada “UMBRO FUTSAL AWARDS 2018”. Riječ je o tradicionalnom izboru ovog internetskog portala u kojem se temeljem glasovanja futsal-novinara diljem svijeta dodjeljuju godišnje nagrade u ukupno 10 kategorija.
Nama najzanimljivija kategorija je ona za najboljeg sudca gdje je naš arbitar Nikola Jelić proglašen najboljim u 2018.godini! Podsjetimo, nagradu za najboljeg sudca proteklih su godina osvajali Danijel Janošević i Saša Tomić, a nagrada spomenutim arbitrima, kao i ovogodišnja nagrada Jeliću veliko je priznanje i za našu sudačku organizaciju na čelu s Ivanom Novakom.
Spomenimo i laureate u preostalih 9 kategorija. Nagradu za najboljeg igrača suvereno je osvojio portugalski virtuoz Ricardinho, dok je Portugal nakon osvajanja naslova europskog prvaka očekivano proglašen najboljom reprezentacijom. Trijumf Portugala upotpunio je Jorge Braz koji je proglašen najboljim reprezentativnim trenerom, dok je najboljim klupskim trenerom očekivano proglašen Jesus Velasco Tejada čiji je Movistar Inter proglašen najboljim klubom. Brazilac s kazahstanskom putovnicom Higuita proglašen je najboljim vratarem, dok je najboljim mladim igračem proglašen Španjolac Antonio Sancho Fernan. Spomenimo i kako je u ženskoj konkurenciji najboljom igračicom proglašena Amandinha iz Brazila, dok je najbolja vratarka Portugalka Ana Catarina Silva Pereira.
Svim laureatima ovom prilikom čestitamo na priznanjima, a posebno našem Nikoli Jeliću, kojem će ova nagrada zasigurno biti motiv više u daljenjem radu.

The gallery was not found!

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Primić: “Square može zaustaviti svakoga u ligi!”

Ususret polufinalnom dvoboju Novog Vremena iz Makarske i Squarea iz Dubrovnika razgovarali smo sa Zoranom Primićem. Primić je reprezentativni golman …

Delegiranje službenih osoba polufinalnih susreta

Poznati su termini i delegiranje službenih osoba za polufinalne susrete doigravanja za prvaka Hrvatske. Dvoboj …