Početna | - Naslovna | Nospak odlazi iz Crnice, dolaze Subotić, Protega i Šamija!

Nospak odlazi iz Crnice, dolaze Subotić, Protega i Šamija!

Robert Nospak više nije igrač Crnice! Nakon samo pola sezone provedene u dresu kluba s Baldekina došlo je do sporazumnog razlaza. Podsjetimo, ovaj 26-godišnji Osječanin prošle je zime iz Osijek Kelmea prešao u Crnicu nakon odlaska Marinka Šamije u slovenski Maribor. Uz Nospaka, Crnicu su već ranije napustili Perišić i Pavić koji su prešli u ambicioznog omiškog drugoligaša Olmissum.
U klubu su procjenili kako im Nospak nije neophodan, a razlog tome zasigurno je i povratak Marinka Šamije koji je imao nekoliko unosnih ponuda, no na koncu se ipak odlučio za povratak u Crnicu, gdje ga čekaju dobro znani suigrači i trener. Nema dvojbe da je dolazak Šamije velik dobitak za Crnicu, koja bi i u novoj sezoni mogla biti jedno od ugodnijih iznenađenja. Razlog optimizmu šibnskih pristalica su i preostala dva pojačanja. Riječ je o Alenu Protegi koji se nakon 2 sezone vraća u svoj Šibenik, te Saši Subotiću koji u Crnicu dolazi iz redova Vrgorca. Subotić bi trebao popuniti prazninu na poziciji pivota nastalu odlaskom Pavića.
Dolazak spomenutih pojačanja zasigurno će razveseliti i trenera Mladena Pericu-Štrlu, koji je u karijeri već imao priliku trenirati spomenute igrače, te ne sumnjamo da će iz njih izvući maksimum kako bi Crnica i u novoj sezoni bilježila zapažene rezultate.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Raspored i delegiranje poslijednjeg jesenskog kola

Poznati su termini svih susreta 11.kola 1.HMNL, kao i delegiranje službenih osoba. Glavnina susreta na …

Hrvatska u kvalifikacijama za SP 2020 protiv Rusije!

Danas je u sjedištu UEFA-e u švicarskom Nyonu obavljen ždrijeb kvalifikacijskih skupina za odlazak na …