Početna | 1.HMNL | Nova polivalentna dvorana u Zagrebu

Nova polivalentna dvorana u Zagrebu

[mudslide:picasa,0,crofutsal,5532392266579190337,2,288,left]Pozivamo Vas da nas posjetite u novoizgrađenom sportskom centru SupraSport na adresi Čulinečka cesta 221c. Nalazimo se na lokaciji tik uz Slavonsku aveniju što nas čini iznimno dobro povezanima i s ostalim djelovima grada brzom cestom.

Sportski centar SupraSport sastoji se od polivalentne dvorane koja je u potpunosti opremljena za igranje malog nogometa, košarke, rukometa i badmintona. Podloga je  tzv. sportski pod odnosno parket koji je vrlo ugodan za igranje zbog toga što omogućava okomito gibanje i tako značajno smanjuje opterećenje na zglobove sportaša, što nam svakodnevno potvrđuju zadovoljni korisnici. [mudslide:picasa,0,crofutsal,5532392266579190337,10,160,right]Crte igrališta iscrtane su po novim košarkaškim pravilima, a košarkaši uživaju i prednosti zglobnih koševa. U ponudi svim korisnicima također je i moderni veliki semafor. Sama dvorana ima najmoderniji ventilacijski sustav grijanja i hlađenja čime se održava primjerena temperatura i količina svježeg zraka. Sportski centar SupraSport s 5 svlačionica s po 3 tuša i ormarićima pod ključem, koji omogućuju potpunu sigurnost tijekom Vašeg boravka u dvorani pruža primjerene uvjete za rekreaciju ili trening. Veliku važnost pridajemo čistoći stoga svlačionice čistimo nakon svake grupe korisnika.

[mudslide:picasa,0,crofutsal,5532392266579190337,14,288,left]Prostor dvorane sadrži i galeriju s koje možete pratiti trening ili utakmicu koja se održava, a onim koji čekaju svoj termin može poslužiti kao prostorija za zagrijavanje. U sklopu sportskog centra SupraSport uređen je i ugostiteljski prostor gdje se možete opustiti i ugodno družiti nakon treninga. Tu možete čekati dijete koje se koristi uslugama SupraSport centra jer surađujemo s različitim sportskim klubovima, a imamo i svoju “Malu školu sporta” gdje treniraju djeca od 4-10 godina. Parking za korisnike osiguran je odmah ispred na čuvanom parkiralištu pred dvoranom.

Srdačan pozdrav,

Sportska dvorana otvorena je na svečanosti održanoj u petak 22.10.2010. Donosimo vam fotogaleriju kartu sa lokacijom dvorane.

Za sva pitanja obratite se putem maila [email protected] ili na telefon +385 99 8125 003


View Futsal dvorane in a larger map

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Futsal Dinamo slavi veliku pobjedu u Dubrovniku!

U prvom susretu 11.kola 1.HMNL Square je na svom parketu poražen od Futsal Dinama, čime …

1.HMNL | Raspored i najava 11.kola

U petak i subotu na rasporedu su susreti 11.kola 1.HMNL, nakon kojeg će uslijediti stanka …