Aktualno
Početna | - Naslovna | Osijek Kelme objavio povratak Horvata, Majića i Nospaka!

Osijek Kelme objavio povratak Horvata, Majića i Nospaka!

“Bijelo-plavi” s Drave proteklih su dana znatno osnažili svoje redove za predstojeću sezonu. Naime, nakon što je sredinom kolovoza kapetan Duvančić napustio Osijek i priključio se zagrebačkoj Uspinjači, dolaze i dobre vijesti za sve pristaše osječkog prvoligaša. U nadolazećoj sezoni bijelo-plavi dres ponovno će nositi Zvonimir Horvat, Ivica Majić i Robert Nospak!
Zvonimir Horvat se po drugi put vraća u svoj Osijek. Podsjetimo, prije dvije godine Horvat se nakon epizode u grčkom AEK-u vratio u Osijek, a prošlu sezonu odradio je u njemačkom Stuttgartu i Vrgorcu. Ivica Majić je u siječnju prošle godine iz Osijeka prešao u slovenski Dobovec, gdje je pod vodstvom Kujtima Morine u prošloj sezoni osvojio naslov prvaka. Robert Nospak je pak prošle zime iz Osijeka prešao u šibensku Crnicu, no nakon povratka Šamije u klub s Baldekina rastanak s Nospakom bio je očekivani epilog, te se ovaj lijevonogi virtuoz vraća u Osijek Kelme.
Značajna su ovo pojačanja za momčad Marina Smoje, te zalog optimizma za sezonu koja je pred nama. Očekuje nas zasigurno jedna od zanimljivijih sezona gdje će čak 3 kluba napustiti prvoligaško društvo, a u Osijeku ne žele ništa prepustiti slučaju, te nakon spomenutih pojačanja možemo očekivati rezultatski iskorak u predstojećoj sezoni.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

SLUŽBENO | Teo Strunje na klupi Splita

Vijest koju smo kao i mnogi drugi mediji objavili još početkom kolovoza, danas je dobila …

U prometnoj nesreći preminuo Andro Zarač

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na predjelu Batahovine preminuo je Andro Zarač, …