Početna | - Naslovna | Postružin i Nimac nova pojačanja Uspinjače-Gimke

Postružin i Nimac nova pojačanja Uspinjače-Gimke

Zagrebačka Uspinjača-Gimka itekako je aktivna u ovom prijelaznom roku. Nakon dolaska trenera Marinka Mavrovića, te pivota Renata Rumbaka, danas su iz kluba objavili dolazak nova dva pojačanja. Tako će slijedeće sezone dres Uspinjače-Gimke nositi Kristijan Postružin i Josip Nimac.

Kristijan Postružin rođen je 28.kolovoza 1995.godine, a riječ je o dobro nam znanom hrvatskom reprezentativcu koji dolazi iz redova slovenskog prvaka Dobovca. Hrvatska javnost pobliže ga je upoznala u sezoni 2013/2014, kada je bio dio šampionske momčadi Alumnusa. Uslijedile su inozemne epizode u Španjolskoj i Francuskoj, nakon čega se vraća u Hrvatsku u dresu zagrebačkog Nacionala. Raspad Nacional označio je novi odlazak Postružina u inozemstvo, te pod vodstvom Kujtima Morine u dresu Dobovca potvrđuje kvalitetu i osvaja dva naslov prvaka Slovenije. Dolaskom Posrtužina u Uspinjaču-Gimku jasno je kako vodstvo kluba u novu sezonu ne ulazi bez ambicija, a nakon prošlosezonskog osvajanja kupa sigurno je da će se ove sezone pokušati učiniti nešto više u prvenstvu.

Josip Nimac je pak široj javnosti relativno nepoznato ime. Riječ je o igraču rođenom 26.srpnja 1990.godine, koji dolazi iz redova drugoligaša Bjelovara. U karijeri je branio boje Petra, Kozakiva, Golog vrha, Uspinjače i Bjelovara. Iako je riječ o igraču koji još nije etabliran u prvoligaškom futsalu, vjerujemo kako je struka Uspinjače-Gimke dobro upoznata s njegovim kvalitetama.

Vijestima o dolasku Postružina i Nimca u Uspinjače-Gimku dodajmo i demant vijesti o prelasku Andreja Pandurevića u Uspinjaču-Gimku. Pandurević nam je potvrdio kako su određeni kontakti postojali, no kako je za sada i dalje igrač Osijeka Kelme.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Održan Plenum klubova, početak natjecanja 12.10

U petak je u Karlovcu održan Planum klubova 2.HMNL-zapad, na kojem je nazočilo šest predstavnika …

Marin Babić – mladi stručnjak na klupi splitskog Geniusa

Hrvatska U19-reprezentacija osvojila je naslov viceprvaka Europe na premijernom Europskom prvenstvu za U19-reprezentacije. Mnogi su …