Aktualno

Kristijan Postružin je novi igrač Olmissuma!

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili kako je Kristijan Postružin raskinuo suradnju s Uspinjačom, danas je novi prvak Hrvatske, omiški Olmissum objavio kako je Postružin potpisao ugovor na dvije sezone!

🟢🔥🔵 KRISTIJAN POSTRUŽIN JE ZELENO-PLAVI 🟢🔥🔵Prvak Hrvatske nastavlja u šampionskom stilu!!Dojučerašnji igrač…

Objavljuje MNK OlmissumČetvrtak, 23. srpnja 2020.

 

Kristijan Postružin rođen je 28.kolovoza 1995.godine u Zagrebu, a iako je riječ još u relativno mladom igraču, Postružin već posjeduje veliko iskustvo. U mlađim uzrasnim kategorijama nastupao je za Petar Zagreb, Zagreb Zapad i Uspinjaču, a široj javnosti postaje poznat u sezoni 2013/2014 kao dio šampionske momčadi Alumnusa. Uslijedio je transfer u španjolski Santiago Futsal gdje se zadržao jednu sezonu, te kratka epizoda u francuskom Toulonu. Poslijednje četiri godine Postružin je igrao za Uspinjaču Gimku, Nacional i Dobovec.

Transferom Postružina omiški Olmissum potvrdio je visoke ambicije za slijedeću sezonu. U vremenu kada većina klubova bilježi odlaske igrača, Olmissum je zadržao kompletnu momčad, a nema dvojbe da će s Postružinom dobiti još više na kvaliteti, te će Omišani po svemu sudeći u novu sezonu ući kao favoriti za naslov.

O nama Marin Kraljević

avatar
Novinar i voditelj marketinga na portalu.

Moglo bi vas zanimati

PREDSTAVLJAMO | MNE Veruda – Novi klub na hrvatskoj futsal sceni

Prije par dana je održana Završnica FavBet Gradskih Liga, a pobjednik ovog turnira je bila …

2.HMNL-jug u novoj sezoni s 14 klubova!

2.HMNL-jug u slijedećoj će sezoni brojiti 14 klubova! Očekivana je to odluka nakon što se …