Početna | - Naslovna | RENESANSA NA GRIPAMA | Splitski hram futsala u novom ruhu

RENESANSA NA GRIPAMA | Splitski hram futsala u novom ruhu

Mala dvorana na splitskim Gripama proteklog je vikenda zasjala u punom sjaju. Naime, veliki derbi na otvaranju proljetne polusezone između Split Tommyja i Futsal Dinama je osim vrhunskog futsala svim posjetiteljima pružio i znatno veći osjećaj ugode u hramu splitskog futsala.
Još za vrijeme jesenskog dijela sezone započeli su radovi na uređenju tribina dvorane, te su krajem listopada umjesto starih klupa na tribinama kultne splitske dvorane osvanule sjedalice u crvenim i plavim bojama. Već tada nam je najavljeno kako je to samo početak palniranih radova koji bi ovu dvoranu od ružnog pačeta pretvorili u prekrasnog labuda.
Dvomjesečna stanka povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, te Europskog prvenstva u Sloveniji, iskorištena je kako bi se dvorana dodatno ušminkala, a dolaskom na prošlotjedni derbi zatekli smo prizor koji nas je itekako obradovao. Novinarska loža temeljito je obnovljena, te na splitskim Gripama konačno imamo jako dobre uvjete za rad. Svečana loža je pak doživjela potpuni redizajn, te je njezin kapacitet udvostručen. Tako više nema bojazni da svi uglednici neće pronaći svoje mjesto u loži splitskih Gripa.

Na koncu, spomenimo kako su se svi zahvati u dvorani dogodili pod pokroviteljstvom tvrtke TOMMY, kojoj zaista treba odati priznanje za sve učinjeno. Kao dugogodišnji izvjestitelj sa splitskih Gripa osjetio sam potrebu ovim člankom reći jedno veliko HVALA svima koji su ovo omogućili. Dugi niz godina na Gripama su novinari radili za trošnim stolom, a dobar dio njih i bez pristupa električnoj utičnici za računalo. Takva su vremena sada prošlost, a ovaj potez zasigurno će naići na odobravanje i drugih sportskih kolektiva koji koriste dvoranu. Čelništvo splitskog kluba i tvrtke TOMMY tako je ovim činom pokazalo kako uvelike vodi računa ne samo o svojim igračima, već i o predstavnicima medija, gostima i gledateljima koji prate klub.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Ledinščak: “Nismo bili pravi! Uspinjača je zaslužila naslov!”

Uspinjača Gimka pobjednik je malonogometnog kupa Hrvatske! U izuzetno uzbudljivom finalu momčad Koraba Morine slavila …

Uspinjača Gimka u golijadi preko Alumnusa do kupa Hrvatske!

Uspinjača Gimka pobjednik je kupa Hrvatske! U izuzetno uzbudljivom finalu momčad Koraba Morine slavila je …