Početna | - Naslovna | Rogošić i Ježić osnažili Osijek Kelme za nastavak prvenstva!

Rogošić i Ježić osnažili Osijek Kelme za nastavak prvenstva!

Iz Osijeka nam dolazi vijest o prvim klupskim pojačanjima za nastavak prvoligaške sezone. “Bijelo-plavi” u proljetni dio sezone ulaze osnaženi za Mirka Rogošića, 28-godišnjeg pivota kojeg najviše pamtimo po epizodi u zagrebačkoj Uspinjači iz sezone 2014/2015, a konkurenciju među vratnicama zaoštrit će Pavao Ježić, 29-godišnji vratar koji je prvoligaški futsal također iskusio nastupima za “žutu podmornicu”.
Mirko Rogošić rođen je 7.veljače 1990.godine u Splitu. Studentski život odveo je ovog Omišanina u Zagreb, gdje je je igrao nogomet za nekoliko klubova, a njegove dobre igre na turnirima zapazili su u Uspinjači, te u sezoni 2014/2015 Rogišić bilježi prve prvoligaške futsal-minute. Igrao je zapaženu ulogu u “žutoj podmornici” za koju je postigao 16 prvenstvenih zgoditaka u sezoni. U slijedećoj sezoni Rogošić je u 5 nastupa postigao isto toliko zgoditaka za Rugvicu, a prošle sezone bio je registriran za Nacional, no nije upisao službeni nastup.

Rogošić je nastupio na tradicionalnom božićnom malonogometnom turniru u Slavonkom Brodu, gdje je bio najbolji strijelac, a njegove dobre igre zasigurno nisu prošle nezapaženo u Osijeku. Rogošić se tako nakon 3 godine vraća na futsal-parkete, te ostaje za vidjeti može li pomoći Osječanima u nastavku sezone gdje ih očekuje neizvijesna borba za opstanak.

Fotografija MNK Uspinjača - Gimka.
Pavao Ježić rođen je 14.kolovoza 1989.godine u Zagrebu, a nastupao je za Nacional, Uspinjaču i Novi Marof. U Nacionalu pored Žarka Luketina nije mogao doći do ozbiljnije prilike, no od ljeta 2015.godine član je Uspinjače za koju je u kontinuitetu branio u prvoligaškom društvu. Jesenski dio prošle sezone Ježić je branio boje Novog Marofa, nakon čega mu gubimo trag. Ježić bi u Osijeku trebao biti ozbiljna konkurencija Bolšecu za poziciju “jedinice” među vratnicama.
Spomenimo i kako je novi igrač osječkog prvoligaša Filip Petrušić. Mladi 18-godišnjak vraća se u svoj Osijek iz vinkovačke Aurelie, na želju novog stratega “bijelo-plavih” Saše Voldina.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Očekivane pobjede Novog Marofa i Pule

Jučer su odigrani prvi susreti 11.kola 2.HMNL-zapad, a očekivane pobjede ostvarili su Novi Marof i …

Olmissum u uzbudljivom susretu slavio protiv Uspinjače Gimke

U izuzetno uzbudljivom susretu 12.kola 1.HMNL, Olmissum je slavio protiv zagrebačke Uspinjače-Gimke rezultatom 5-4. Bila …