Početna | - Naslovna | Split Tommy bez Subotića i Fetiča na startu proljeća!

Split Tommy bez Subotića i Fetiča na startu proljeća!

Split Tommy u proljetni dio sezone ulazi bez dva stožerna igrača. Naime, Saša Subotić i Alen Fetič su ozljeđeni te će sigurno propustiti prvih nekoliko proljetnih kola.
Saša Subotić ima problema s koljenom, te će se slijedećeg tjedna podvrgnuti artroskopiji koljena. Kako je u pitanju tretman meniskusa, predviđanja su da bi Subotić s terena trebao izbivati između 4 i 8 tjedana. Vrijeme oporavka ovisi o količini artroskopijom tretiranog tkiva, kao i o tijelu pacijenta, no sanazcija oštećenog meniskusa zahtijeva duži oporavak. Subotić je već dulje vrijeme imao problema s koljenom, a poslijednju utakmicu odigrao je za našu reprezentaciju na gostovanju kod Japana. Zbog ozljede je pak propustio poslijednje reprezentativno okupljanje, gdje je Hrvatska igrala dva ogleda s reprezentacijom Irana.
Alen Fetič drugo je ime na listi ozlijeđenih u Split Tommyju! Fetič ima problema s trbušnim zidom, točnije riječ je o 4 cm repture, no pregled kod specijaliste u Ljubljani ustanovljeno je da nije potrebna operacija. Fetič je u fazi strogog mirovanja još od sredine prosinca prošle godine, a neophodno je još mjesce dana mirovanja. Fetič će od sutra započeti s terapijama u Splitu, a još je upitno kada bi se mogao vratiti na parket. Optimistična predviđanja su da bi se Fetič u natjecateljski ritam mogao vratiti sredinom veljače. S druge strane, najcrniji scenarij bi bio onaj da Fetič ipak bude morao na operaciju. U tom slučaju, za njega bi ova sezona bila gotova! Fetič je zbog spomenute ozljede propustio i gostovanje reprezentacije Slovenije u Norveškoj!
Ozljede u redovima Split Tommyja zasigurno će učiniti čelnike kluba aktivnijima u ovom prijelaznom roku. Krajem jesenskog dijela sezone iz kluba je bilo naznaka da će se posegnuti za pojačanjima ove zime. Ostaje za vidjeti do kakvih će kadrovskih promjena doći u klubu ove zime, a ozljeđenom dvojcu ovim putem želimo brz i uspješan oporavak!

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Pobjedom Torcide kod Konobe Tomić započeo proljetni dio sezone

Jučerašnjim dvobojem Konobe Tomić i Torcide započeo je jesenski dio sezone 2.HMNL-jug. Splićani su u …

2.HMNL-jug | Murter se pojačao za nastavak prvenstva

Jesenski prvak 2.HMNL-jug osnažio je svoje redove za nastavak natjecanja. Ivan Bezmalinović i Josip Vukičević …