Aktualno

SQUARE | Moreno zbog nediscipline izbačen iz momčadi!

Došao je kao veliko pojačanje, najavljen kao “stroj za golove”, a odlazi tiho i bez pompe. Tako bismo mogli sažeti sudbinu poslijednjeg pojačanja dubrovačkog Squarea, koji je napustio Dubrovnik prije nego li je i osjetio istinsku draž hrvatskog futsala.
Jonatan Bruno Santiago Moreno je u samoj završnici prijelaznog roka potpisao za Square, a dubrovački prvoligaš najavio ga je kao veliko pojačanje i “stroj za golove”. Brojke su išle u prilog Morenu, jer u Dubrovnik je došao s dobrim referencama, no Moreno će u Squareu ostati upisan kao potpuni promašaj. Dubrovački prvoligaš je na svojim stranicama objavio kako je Moreno izbačen iz momčadi zbog nediscipline, a već proteklih dana imali smo informacije kako je Moreno potpuno nespreman s viškom kilograma i dobrom voljom za noćnim životom i “čašicom”. Prekid suradnje stoga je i logičan epilog koji upućene uopće nije iznenadio.
U nastavku Vam prenosimo izjavu predsjednika Squarea Željka Raguža za službene stranice kluba.

Slikovni rezultat za Jonatan Bruno Santiago Moreno

“Bio je nediscipliniran. Takvo ponašanje nećemo trpiti ni od koga, a pravila ponašanja moraju se poštivati i tu nema popusta. U dogovoru s ostalim članovima Uprave jednoglasno smo odlučili da ‘Moreno’ više neće biti naš igrač. Imamo dovoljan fond igrača koji će i dalje nastaviti s odličnim rezultatima. U samom smo vrhu poretka i uvjeren sam da ćemo se što dalje tu i zadržati. Naša rubrika dolazaka naravno neće stati na Maru Đurašu i Leonardu dos Santosu!” – zaključio je Raguž.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac predstavio novog trenera i golmana povratnika!

Nakon što je po okončanju prošle sezone Vladimir Bebek za naš magazin potvrdio kako se …

Kosor i Hrstić iz Splita prešli u gradskog rivala AFCU!

Nakon što je Split katastrofalnu sezonu “okrunio” ispadanjem iz 1.HMNL, niz igrača napustio je splitske …