Početna | - Naslovna | SQUARE | Moreno zbog nediscipline izbačen iz momčadi!

SQUARE | Moreno zbog nediscipline izbačen iz momčadi!

Došao je kao veliko pojačanje, najavljen kao “stroj za golove”, a odlazi tiho i bez pompe. Tako bismo mogli sažeti sudbinu poslijednjeg pojačanja dubrovačkog Squarea, koji je napustio Dubrovnik prije nego li je i osjetio istinsku draž hrvatskog futsala.
Jonatan Bruno Santiago Moreno je u samoj završnici prijelaznog roka potpisao za Square, a dubrovački prvoligaš najavio ga je kao veliko pojačanje i “stroj za golove”. Brojke su išle u prilog Morenu, jer u Dubrovnik je došao s dobrim referencama, no Moreno će u Squareu ostati upisan kao potpuni promašaj. Dubrovački prvoligaš je na svojim stranicama objavio kako je Moreno izbačen iz momčadi zbog nediscipline, a već proteklih dana imali smo informacije kako je Moreno potpuno nespreman s viškom kilograma i dobrom voljom za noćnim životom i “čašicom”. Prekid suradnje stoga je i logičan epilog koji upućene uopće nije iznenadio.
U nastavku Vam prenosimo izjavu predsjednika Squarea Željka Raguža za službene stranice kluba.

Slikovni rezultat za Jonatan Bruno Santiago Moreno

“Bio je nediscipliniran. Takvo ponašanje nećemo trpiti ni od koga, a pravila ponašanja moraju se poštivati i tu nema popusta. U dogovoru s ostalim članovima Uprave jednoglasno smo odlučili da ‘Moreno’ više neće biti naš igrač. Imamo dovoljan fond igrača koji će i dalje nastaviti s odličnim rezultatima. U samom smo vrhu poretka i uvjeren sam da ćemo se što dalje tu i zadržati. Naša rubrika dolazaka naravno neće stati na Maru Đurašu i Leonardu dos Santosu!” – zaključio je Raguž.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Olmissum preokretom do trijumfa kod Uspinjače Gimke!

Omiški Olmissum je ostvario izuzetno vrijednu pobjedu na gostovanju kod Uspinjače-Gimke. Momčad Duje Maretića je …

Podjela bodova u dvoboju Alumnusa i Futsal Dinama

U prvom današnjem prvoligaškom dvoboju Alumnus i Futsal Dinamo su podijelili bodove odigravši 3-3. Uzbudljiv …