Početna | - Naslovna | Teo Strunje ostaje vjeran makarskom Novom Vremenu Apfel
FOTO: Vedran Tolić

Teo Strunje ostaje vjeran makarskom Novom Vremenu Apfel

Teo Strunje i slijedeće se sezone biti na klupi Novog Vremena Apfel! Premijerna sezona ponajboljeg hrvatskog mladog stratega na klupi Makarana i zadovoljila je vodstvo kluba koje se odlučilo produljiti suradnju.
Još prije 15 dana razgovarali smo s Teom Strunjom nakon što je za makarskog prvoligaša porazom u polufinalu doigravanja od Nacionala završena sezona. Strunje je tada za naš magazin izjavio kako s vodstvom kluba ima obavljene određene razgovore po pitanju prošle sezone. Danas je i potvrđeno kako Teo Strunje ostaje na klupi Novog vremena Apfel.

“Nisam ni najmanje razmišljao o promjeni sredine. Vodstvo kluba na čelu s Mijom Pašalićem i Borislavom Vukovićem mi je u potpunosti na dispoziciji, te sam itekako zadovoljan uvjetima i radom u klubu. Vjerujem kako su i oni zadovoljni sa mnom, a kao rezultat svega nastavljamo zajedno i u slijedećoj sezoni.” – rekao je Strunje u uvodu kratkog razgovora.

Nastavak suradnje automatski za sobom povlači pitanje ambicija u narednoj sezoni.

“U slijedećoj sezoni nadam se novom iskoraku. Cilj je zadržati postojeći kadar, te uz poneka pojačanja napraviti korak bliže Nacionalu i Split Tommyju. Najbitnije je da smo se u ovoj sezoni vratili u vrh hrvatskog futsala, a u slijedećoj vrijedi napraviti novi iskorak.”

Kada se govori o pojačanjima, upitali smo Tea Strunju koliko ima istine u navodima portala Futsal Balkan koji je objavio kako Novo Vrijeme Apfel u svojim redovima želi srpskog reprezentativca i igrača zagrebačkog Nacionala Slobodana Rajčevića.

“Mislim da je još prerano govoriti o pojačanjima. Prioritet je najprije dogovoriti nastavak suradnje s postojećim kadrom, a tek nakon toga ćemo krenuti u plansko pojačavanje na deficitarnim pozicijama. No svakako mogu reći da Slobodan Rajčević nije u našim planovima. Riječ je sigurno o sjajnom igraču koji me oduševio u igrama u dresu Nacionala, no na toj poziciji imamo Igora Osredkara s kojim želimo nastaviti suradnju. Tek kada obavimo razgovore s postojećim igračima, razmišljat ćemo o pojačanjima.”

 

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Danas u Čileu započinje COPA AMERICA 2019.

Danas u Čileu započinje COPA AMERICA 2019., trinaesto po redu izdanje ovog prestižnog turnira na …

Sutra započinje Glavna runda kvalifikacija za SP!

Sutra započinje Glavna runda kvalifikacija za SP! Uz Grupu 7 kojoj je Hrvatska domaćin u …