FOTO: Vedran Tolić

Teo Strunje ostaje vjeran makarskom Novom Vremenu Apfel

Teo Strunje i slijedeće se sezone biti na klupi Novog Vremena Apfel! Premijerna sezona ponajboljeg hrvatskog mladog stratega na klupi Makarana i zadovoljila je vodstvo kluba koje se odlučilo produljiti suradnju.
Još prije 15 dana razgovarali smo s Teom Strunjom nakon što je za makarskog prvoligaša porazom u polufinalu doigravanja od Nacionala završena sezona. Strunje je tada za naš magazin izjavio kako s vodstvom kluba ima obavljene određene razgovore po pitanju prošle sezone. Danas je i potvrđeno kako Teo Strunje ostaje na klupi Novog vremena Apfel.

“Nisam ni najmanje razmišljao o promjeni sredine. Vodstvo kluba na čelu s Mijom Pašalićem i Borislavom Vukovićem mi je u potpunosti na dispoziciji, te sam itekako zadovoljan uvjetima i radom u klubu. Vjerujem kako su i oni zadovoljni sa mnom, a kao rezultat svega nastavljamo zajedno i u slijedećoj sezoni.” – rekao je Strunje u uvodu kratkog razgovora.

Nastavak suradnje automatski za sobom povlači pitanje ambicija u narednoj sezoni.

“U slijedećoj sezoni nadam se novom iskoraku. Cilj je zadržati postojeći kadar, te uz poneka pojačanja napraviti korak bliže Nacionalu i Split Tommyju. Najbitnije je da smo se u ovoj sezoni vratili u vrh hrvatskog futsala, a u slijedećoj vrijedi napraviti novi iskorak.”

Kada se govori o pojačanjima, upitali smo Tea Strunju koliko ima istine u navodima portala Futsal Balkan koji je objavio kako Novo Vrijeme Apfel u svojim redovima želi srpskog reprezentativca i igrača zagrebačkog Nacionala Slobodana Rajčevića.

“Mislim da je još prerano govoriti o pojačanjima. Prioritet je najprije dogovoriti nastavak suradnje s postojećim kadrom, a tek nakon toga ćemo krenuti u plansko pojačavanje na deficitarnim pozicijama. No svakako mogu reći da Slobodan Rajčević nije u našim planovima. Riječ je sigurno o sjajnom igraču koji me oduševio u igrama u dresu Nacionala, no na toj poziciji imamo Igora Osredkara s kojim želimo nastaviti suradnju. Tek kada obavimo razgovore s postojećim igračima, razmišljat ćemo o pojačanjima.”

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Poznat kalendar natjecanja za nastavak malonogometne sezone

Poznat je kalendar natjecanja za nastavak malonogometne sezone. Naime, nakon što je Izvršni odbor HNS-a …

Tomislav Ciković: ‘Osijeku je mjesto u 1.ligi!’

Nakon što smo obavili razgovore s čelnim ljudima Novog Marofa i Murtera, na red je …