Početna | - Naslovna | Valerije Jurić napustio Vrgorac i osnažio Olmissum!

Valerije Jurić napustio Vrgorac i osnažio Olmissum!

Prije dva dana Vrgorac je objavio kako s Valerijem Jurićem nije dogovoren nastavak suradnje, te da ovaj 23-godišnjak slijedeće sezone neće nositi nebeskoplavi dres. Jurić je u doadašnjem dijelu karijere paralelno igrao futsal i nogomet, a futsal-javnost ga je mogla upoznati najprije kao igrača Solina, da bi prošle sezone u dresu Vrgorca bio ugodno iznenađenje za mnoge. Njegove vrlo dobre igre nisu prošle neopaženo, te je ovog ljeta bilo nekoliko zainteresiranih za njegovo dovođenje, a kao nagrada za dobre igre došao je poziv izbornika Stankovića za dvoboje sa Srbijom. Željeli su ga zadržati i u Vrgorcu, no Jurić se odlučio na nove izazove.

Tako je danas omiški Olmissum objavio kako je Valerije Jurić njihovo novo pojačanje za premijernu prvoligašku sezonu. Jurić je tako drugo pojačanje Olmissuma, nakon što je prošlog tjedna objavljeno kako omiške zeleno-plave pojačava i reprezentativac Matej Horvat. Uz spomenuta pojačanja vrijedi kako je jedan igrač ovih dana i napustio Olmissum. Riječ je o Josipu Juretiću, vrlo dobrom igraču koji je u prošloj sezoni postigao 16 zgoditaka za zeleno-plave, koji je iz osobnih razloga s klubom postigao dogovor o sporazumnom razlazu.

Dolaskom Horvata i Jurića Omišani s ambicijama najavljuju prvoligašku sezonu. Svakako vrijedi spomenuti da se proteklo vrijeme mnogo zanimljivih igrača dovodi u vezu s omiškim klubom. Ostaje za vidjeti tko će još ovog ljeta pojačati zeleno-plave. Jedno je sigurno: Olmissum neće igrati epizodnu ulogu u svojoj premijernoj sezoni na prvoligaškoj sceni.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Teo Strunje: ‘Još uvijek vjerujem da se prvenstvo može dovršiti’

Razgovarali smo s Teom Strunjom, trenerom Novog Vremena Apfel, aktualnog prvaka Hrvatske koji nakon 15 …

Mladen Perica-Štrla: ‘Ne vjerujem da će se prvenstvo nastaviti…’

Mladen Perica-Štrla trener je šibenske Crnice, koja ove sezone bilježi sjajne rezultate. Šibenčani trenutno drže …