Početna | - Naslovna | Velike promjene u Crnici: bez kapetana Radmana u 1.HMNL!

Velike promjene u Crnici: bez kapetana Radmana u 1.HMNL!

Nakon ostvarenog povijesnog plasmana u 1.HMNL šibenska Crnica objavila je značajne promjene s kojima ulazi u novu sezonu. U klubu su objavili kako je dogovoren dolazak Ivana Škugora kao prvog pojačanja za novu sezonu, no znatno je prometnije u suprotnom pravcu gdje je među odlascima najzvučnije ime kapetana i istinske ikone kluba, Dragana Radmana.
Radman nakon dugih 6 godina napušta Crnicu čiji je bio kapetan i ponajbolji igrač. Poslovne obveze sprečavaju Radmana u redovitom treniranju, što se u drugoligaškom natjecanju moglo tolerirati, no prvoligaško natjecanje znatno je ozbiljnija priča gdje igranje utakmica petkom također zbog posla Radmanu ne odgovara. Radman je godinama bio stožerni igrač Crnice i najbolji strijelac, te njegovih 139 zgoditaka u 173 nastupa za Crnicu dovoljno govori. Radman bi karijeru trebao nastaviti u jednom od županijskih drugoligaša, a kao najizglednija opcija spominju se Heroji 2007 iz Vodica.
Nakon 10 sezona provedenih u klubu na odlasku je i Vinko Jurković, kao i Marko Mihaljević. Jurković je bio dijete kluba, te nije bio stožerni igrač, dok je Mihaljević nakon ozljede Miškovića prošle zime iz Heroja 2007 pristupio Crnici i odigrao bitnu ulogu u osvajanju naslova prvaka 2.HMNL-jug.
Iz  kluba su potvrdili ostanke Mijata, Žumberca, Vukičevića i Vukovića, te mladog vratara Radaja. Dogovoreni su i ostanci stožernih igrača: Miškovića, Perišića, Pavića i Šamije, dok je status Mirka Jurjevića upitan. U klubu rade na pojačanjima, a jedno novo ime već je dio šibenskog prvoligaša. Riječ je o Ivanu Škugoru, stasitom 23-godišnjaku koji dolazi iz redova Heroja 2007, gdje je bio ponajbolji igrač. Poznato je kako je Škugor već duže vrijeme želja Crnice, a ulaskom u prvoligaško društvo želja ima se i ostvarila. U planu su i nova pojačanja na kojima u vodstvu kluba intenzivno rade, a ostaje za vidjeti kako će Šibenčani upotpuniti praznine u momčadi uzrokovane spomenutim odlascima.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Danas u Čileu započinje COPA AMERICA 2019.

Danas u Čileu započinje COPA AMERICA 2019., trinaesto po redu izdanje ovog prestižnog turnira na …

Sutra započinje Glavna runda kvalifikacija za SP!

Sutra započinje Glavna runda kvalifikacija za SP! Uz Grupu 7 kojoj je Hrvatska domaćin u …