Početna | - Naslovna | Vidiček u Alumnusu, Matković u Uspinjači-Gimka!

Vidiček u Alumnusu, Matković u Uspinjači-Gimka!

Zagrebački Alumnus daleko je najaktivniji prvoligaški klub u ovom prijelaznom roku. Nakon dolazaka Pezelja, Perkovića i Markića, “studenti” su objavili još jedno pojačanje ove zime. Riječ je o Borni Vidičeku, mladom 20-godišnjem igraču koji u redove Alumnusa dolazi iz slovenskog prvaka Dobovca. U snažnoj slovenskoj ekipi koju s klupe vodi naš Kujtim Morina, Vidiček je upisao je tek 3 prvoligaška nastupa, bez postignutog zgoditka. Razlog tome su fakultetske obveze zbog kojih Vidiček nije mogao više participirati u momčadi slovenskog prvaka.

Fotografija MNK Alumnus.


Uz brojne dolaske Alumnus bilježi i jedan odlazak ove zime. Riječ je o Franji Matkoviću, 25-godišnjaku koji prelazi u redove gradskog rivala Uspinjače-Gimka. Matković je ove jeseni upisao tek 4 prvoligaška nastupa, u kojima je postigao 2 zgoditka i 3 asistencije. Nakon odlaska Markića u redove Alumnusa, Matković odlazi u suprotnom smjeru, te je drugo pojačanje za momčad Koraba Morine u ovom prijelaznom roku (nakon vratara Vukovića).

Fotografija MNK Alumnus.
Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Poznat reprezentativni popis za gostovanje u Srbiji!

Poznat je reprezentativni popis za predstojeće gostovanje A-reprezentacije u Srbiji, gdje će Hrvatska i Srbija …

Alen Lalić objavio kraj bogate futsal-karijere!

Alen Lalić objavio je kraj bogate futsal-karijere! Nekadašnji kapetan BiH-reprezentacije, kojeg smo imali prilike gledati …