Početna | - Naslovna | 2.HMNL-jug | Crnjac i Jakovljević u Kijevu!

2.HMNL-jug | Crnjac i Jakovljević u Kijevu!

Ante Crnjac i Josip Jakovljević novi su igrači Kijeva iz Knina! Dojučerašnji igrači Split Tommyja osnažili su vodeću momčad 2.HMNL-jug, a angažmanom spomenutog dvojca Kijevo je jasno pokazalo da ima prvoligaške ambicije.
Ante Crnjac rođen je 12.travnja 1997.godine, a prošlog je ljeta iz Kijeva prešao u Split Tommy kao igrač na kojem Splićani planiraju graditi momčad za budućnost. No nakon samo pola sezone u Splitu, Crnjac se vraća u svoj matični klub, te će zasigurno predstavljati značajno pojačanje za momčad Danijela Rimca u nastavku sezone. Riječ je o U-21 reprezentativcu koji će se zasigurno dobro uklopiti u momčad, jer je s glavninom igrača u Kninu igrao prošle sezone.
Josip Jakovljević rođen je 25.travnja 1997.godine, a riječ je također o U-21 reprezentativcu koji je prije nepune 2 godine posredstvom tadašnjeg trenera Mladena Perice Štrle u Split Tommy došao iz Mejaša. Jakovljević je na glasu kao iznimno talentiran igrač, te se očekuje da u redovima Kninjana potvrdi svoju kvalitetu. U Kninu su mladi igrači uvijek dobro napredovali, stoga se isto očekuje i od Jakovljevića.
Iz Kijeva napominju kako za njih prijelazni rok još nije gotov, te ćemo s nestrpljenjem pratiti nastavak prijelaznog roka. Napominjemo kako je Kijevo jesenski dio sezone okončao na 1.mjestu 2.HMNL-jug bodovno poravnat s Porto Tolerom, te bodom više u odnosu na Crnicu.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Povjerenik za natjecanje 1.HMNL podsjeća na Propozicije natjecanja

Povodom početka nove natjecateljske sezone 1.HMNL, povjerenik za natjecanje Dario Skender podsjetio je klubove na …

Novo Vrijeme i Uspinjača Gimka u borbi za prvi ovosezonski trofej

Novo Vrijeme Apfel i Uspinjača Gimka u nedjelju će u Slavonskom Brodu igrati za prvi …