2.HMNL-jug | Mario Taći predstavljen kao pojačanje Hajduka!

Danas je splitski Hajduk predstavio veliko pojačanje za nastavak sezone i borbu za naslov prvaka. Mario Taći dolazi iz redova Split Tommyja te nema sumnje kako je riječ o značajnom pojačanju za momčad Krešimira Čubelića. Riječ je o igraču koji je prošle sezone bio jedan od stožernih igrača Ustanika, prvaka 2.HMNL-jug, a Hajduk s Taćijem dobiva dimenziju više i novu snagu u borbi za naslov prvaka. Taći je lijevak, igra na poziciji beka, a najveća mu je snaga sjajan dribling, što ga čini izuzetno opasnim u igri 1 na 1. Za Taćijeve usluge ove je zime bilo zainteresirano nekoliko klubova, između ostalih i šibenska Crnica, no Hajduk je očito bio Taćijev prvi izbor.

Mario Taći: “Vidio sam o čemu se radi i prepozano ovaj dobar projekt i to me je privuklo. Zainteresirao sam se i to je presudilo. Treniramo ima par dana i treninzi su dosta dobri i kvalitetno se radi. Nadam se da će nam se taj rad vratiti. Prijatelj sam sa bračom Šuljić, Ivora i Igora dugo poznajem, sa Matom Tešijom sam igrao u Splitu, a Branka Lauru poznajem i nekada sam ga gledao u Splitu, a sada smo suigrači. Prošle godine sam s Ustanikom i trenerom Nikolom Tomičićem osvojio naslov prvaka, a nadam se da s Hajdukom mogu ponoviti isto i ove godine. Iako zaostajemo 2 boda za vodećim dvojcem, nije još ništa rješeno. Svatko može svakoga dobiti, a mi idemo osvojiti prvenstvo pa što bude.”

Fotografija MNK Hajduk Split.

Nakon Taćija okupljenim se novinarima obratio i direktor kluba Marin Pejovski, koji se osvrnuo na novog sponzora kluba, tvrtku GALEB iz Omiša.

Marin Pejovski: “Kao što i sami vidite jedan od novih spozora je tvrtka Galeb iz Omiša. Jako smo zadovoljni postignutom suradnjom. Mislim da je ovo samo dodatan motiv za rad meni , upravi i igračima MNK Hajduk.Mario Taći vam je sam rekao sve. Njegovim dovođenjem je jasno što klub cilja, a to je prva liga. To je naš cilj i želimo da ovaj kvalitetan rad donese to što želimo. Put je dug, a moramo se boriti i raditi da ostvarimo svoj cilj.”

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Poznat kalendar natjecanja za nastavak malonogometne sezone

Poznat je kalendar natjecanja za nastavak malonogometne sezone. Naime, nakon što je Izvršni odbor HNS-a …

Tomislav Ciković: ‘Osijeku je mjesto u 1.ligi!’

Nakon što smo obavili razgovore s čelnim ljudima Novog Marofa i Murtera, na red je …