Aktualno

2. HMNL-Zapad | 1. kolo | Najava

Featured image 2.HMNL-Zapad
ZAPAD

Ovog vikenda na rasporedu su susreti 1.kola 2.HMNL-Zapad. Nove ekipe u ligi su MNK Kvarner te Likašport koja je nastupala prije nekoliko godina u istoj ligi. Deset ekipa boriti će se za titulu prvaka, a odigrati će se osamnaest kola. Izdvajamo derbi koji će se odigrati tek u srijedu u Novigradu između Histrie ADT i Potpićna 98, a zanimljiva će biti i utakmica između Grobnika i Gorova. Kompletan raspored uz kratku najavu pogledajte u nastavku.

 
19.10.2013., Mavrinci, Općinska dvorana 18:30
MNK GROBNIK – MNK GOROVO

U subotu će MNK Grobnik i MNK Gorovo otvoriti prvenstvo na Zapadu. Ovo će biti zanimljiva utakmica jer se sastaju dvije ekipe koje će biti pretendenti za vrh tablice ove godine. Grobnik bez Jasprice i Lukačića koji su na polusezoni otišli u Histriu izgubio je na jačini ekipe, ali svejedno ima što pokazati i u ovoj godini. Gorovo se pojačalo te se čeka da dečki eksplodiraju, ako ne u prvom kolu onda u drugom pred svojim navijačima u novoj dvorani, čeka se ATOMSKO GOROVO napokon!

 

20.10.2013., Kastav, Gradska dvorana, 20:00
MNK KVARNER – MNK OTOČAC

MNK Kvarner je novak u ligi te nepoznanica, dok je MNK Otočac prošle godine imao jako dobru sezonu. Očekuje se tvrda utakmica i borba za bodove s obje strane jer i jedni i drugi pobjedom žele otvoriti novu sezonu. Malu prednost dajem Otočcu, ali biti će ovo svakako neizvjesna utakmica.

 

20.10.2013., Labin, Dvorana Mate Blažina 17:00
MNK ALBONA – MNK LOŠINJ

MNK Albona i MNK Lošinj stari su znanci. Albona u sezonu kreće sa dva nova imena u svojim redovima te cijelom postavom koja je prošle godine odigrala perfektno proljeće izuzev starta sa porazom i remijem u Opatiji. MNK Lošinj do zadnje trenutka nije bio siguran da li će igrati u ligi, ali su u zadnji tren odlučili da ipak igraju ligu te je prava sreća da ćemo i ove godine gledati odlične utakmice i kod kuće i na gostovanjima. Mala prednost na strani Albone, ali kontre Lošinja znaju biti kobne.

 

20.10.2013., Gospić, Gradska dvorana 20:30
MNK LIKAŠPORT – MNK KASTAV

MNK Likašport povratnik u ligu igra protiv MNK Kastva koji prošle godine nije briljirao u prvenstvu. Likašport je nepoznanica dok Kastav može iznenaditi ako u Liku ide sa kompletnom postavom.

 

23.10.2013., Novigrad, Gradska dvorana 20:30
MNK HISTRIA OPRTALJ ADT – MNK POTPIĆAN 98

Istarski derbi odigrati će bivši prvoligaš Potpićan 98. i Histria ADT koja je ove godine prolaz u viši rang tražila kroz kvalifikacije, ali bolji od njih su bili Square i Uspinjača. Histria je oslabljena za slovenski dvojac te za Mladena Majcana koji će karijeru nastaviti u Italiji, dok je novo ime u Potpićnu Kristian Cianci. Ovo će biti prilika vidjeti koliko su ove dvije ekipe jake te da li mogu računati na borbu za vrh ove godine.

 

[matches league_id=5 match_day=1]

O nama Igor Dundara

avatar

Moglo bi vas zanimati

PREDSTAVLJAMO | Futsal Gorica – novi taurus u gradu

Jučer je na društvenim mrežama osvanuo novi hrvatski futsal klub, čija je pojava zaintrigirala javnost. …

Mirko Vrcan više nije trener Murtera!

Mirko Vrcan više nije trener Murtera! Karizmatični trener na svom je Instagram profilu objavi kako …