Aktualno

2.HMNL-Zapad | Najava 4.kola

Treće kolo obilježila je visoka pobjeda Histrie Oprtalj nad Kvarnerom u novootvorenoj dvorani u Matuljima. Iznenadilo je i Gorovo koje je remiziralo sa Grobnikom i tako ostalo neporaženo nakon tri kola. Rab je visoko porazio Otočac dok Potpićan 98 ADT i Albona svoj susret igraju večeras s početkom u 22 sata u Labinu. Četvrto kolo donosi nam zanimljive susrete između Otočca i Kvarnera, Albone i Raba koji na kontu ima šest bodova iz tri susreta te derbi susret između Grobnika i Histrie iz Oprtlja. U četvrtom kolu slobodno je Gorovo.

31.10.2014, gradska dvorana, Otočac 19:00
MNK Otočac – MNK Kvarner

Otočac i Kvarner svoj susret igraju već u petak, a obje momčadi žele pobjedu za miran nastavak prvenstva. Kvarner želi isprati gorak okus poraza protiv Histrie dok Otočac želi brzo zaboraviti poraz protiv Raba.

02.11.2014., SD Mate Blažina, Labin 18:00
MNK Albona – MNK Rab

Albona i Rab igraju u nedjelju, a Rab dolazi u Labin po bod(ove). Albona želi također pobjedu, a igrači se žele dokazati novom treneru na domaćem terenu.

04.11.2014., gradska dvorana, Kastav 21:00
MNK Kastav – MNK Potpićan 98 ADT

Kastav i Potpićan svoj susret igraju u utorak, a očekuje se pobjeda Potpićna ukoliko se želi zadržati vrh ljestvice zajedno sa Histriom i Gorovom.

13.11.2014., sportska dvorana, Mavrinci 20:30
MNK Grobnik – MNK Histria Oprtalj

Grobnik u četvrtak dočekuje Histriu, a očekuje se utakmica sa pregršt pogodaka. Grobnik je prošlo kolo “kiksao” u Opatiji te remizirao sa Gorovom dok se Histria u zadnjim trenucima spasila protiv Potpićna te je izvukla bod u Pazinu.

O nama Igor Dundara

avatar

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac predstavio novog trenera i golmana povratnika!

Nakon što je po okončanju prošle sezone Vladimir Bebek za naš magazin potvrdio kako se …

Kosor i Hrstić iz Splita prešli u gradskog rivala AFCU!

Nakon što je Split katastrofalnu sezonu “okrunio” ispadanjem iz 1.HMNL, niz igrača napustio je splitske …