Početna | - Naslovna | 2.HMNL-istok | 7.kolo | Najava

2.HMNL-istok | 7.kolo | Najava

Sedmim kolom završava prvi dio sezone u 2. Hrvatskoj malonogomentoj ligi regije istok u kojem će vodeće Našice imati teško gostovanje u Valpovu, dok u Vinkovcima istoimena momčad ugošćava Osječane, a Aurelia i Ivankovo će se boriti za bodove s kojima ostaju u vrhu prvenstvene tablice. Brodski malonogometaši očekuju prvu domaću pobjedu u s susretu protiv NG Unitasa……

28.11.2014. SD Ekonomska škola, Vinkovci, 20:00 sati
MNK Vinkovci – MNK Osijek

Poslije neuspjelog ‘izleta’ u Novu Gradišku Vinkovčani će ugostiti ekipu Osijeka u utakmici koju jednostavno moraju pobijediti jer mršavi bodovni saldo, odnosno samo jedan osvojen bod im ne dozvoljava bilo kakove kalkulacije. Osječani su u protekloj utakmici uvjerljivo poraženi na svom terenu i u Vinkovcima će htjeti popravit dojam.

30.11.2014. SD Ekonomska škola, Vinkovci, 19:00 sati
MNK Aurelia – MNK Ivankovo

Nazanimljiviji susret posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva igrat će u Vinkovcima između drugoplasirane Aurelie i trećeplasiranog Ivankova. Obje ekipe u proteklim susretima su pokazivale veliku efikasnost pa se i u ovom susretu se može očekivati puno golova, a tko će s tri nova boda u slučaju kiksa Našičana, zasjesti na vrh najviše ovisi koliko će biti raspoloženi strijelci. Prednost ipak ide Aureliji zbog navijača koji će, vjerujemo dobro napuniti dvoranu i bučnom podrškom biti šesti vinkovački igrač.

01.12.2014. SD Valpovo, Valpovo, 19:15 sati
MNK Mala mljekara – MNK Našice

Valpovčani na svom terenu ne znaju za poraz i osvojili su sve moguće bodove. Ipak, u ponedjeljak će imati za protivnika ekipu Našica koja želi s dobrim rezultatom i osvojenim bodovima prezimiti na čelu prvenstvene tablice za što će se morati dobro namučiti. U svakom slučaju trebala bi to biti prava poslaslica za sve ljubitelje futsala.

01.12.2014. SD Brod, Slavonski Brod, 20:45 sati
MNK Brod – MNK NG Unitas

Brođani još ne znaju za pobjedu na domaćem parketu i svakako da bi željeli završiti prvi dio sezone s pobjedom, a po dosadašnjim susretima tako bi i trebalo biti jer Novogradiščani nemaju niti jedan osvojen bod s gostovanja. Novi tri boda za domaće bi puno značio u borbi na začelju tablice.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Željko Kubatka

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Pobjedom Torcide kod Konobe Tomić započeo proljetni dio sezone

Jučerašnjim dvobojem Konobe Tomić i Torcide započeo je jesenski dio sezone 2.HMNL-jug. Splićani su u …

2.HMNL-jug | Murter se pojačao za nastavak prvenstva

Jesenski prvak 2.HMNL-jug osnažio je svoje redove za nastavak natjecanja. Ivan Bezmalinović i Josip Vukičević …