2.HMNL-istok | MNK Brod u novom ruhu ulazi u nastavak sezone!

MNK Brod s velikim izmjenama ulazi u proljetni dio sezone. Naime, nakon blijedog jesenskog dijela sezone u kojem je ostvarena tek jedna pobjeda (6 poraza), vodstvo kluba angažiralo je pojačanja u igračkom i stručnom kadru.

Fotografija MNK Brod.
Kako nas je izvijestio predsjednik kluba Mario Holik, u ponedjeljak je u sportskoj dvorani Brod održana prozivka i prvi trening momčadi uoči proljetnog dijela sezone, a momčad je u pripreme poveo novi trener Alen Jelčić. Riječ je o poznatom igračkom imenu koji će u klubu biti u ulozi trenera-igrača. Uz Jelčića, MNK Brod je osnažilo još šest igrača koji dolaze iz gradskog rivala MNK Brod 035. To su Mario Ergotić, Bruno Lovreković, Josip Mijić, Hrvoje Mišić, Nemanja Prodanović i Filip Štefančić, dok je iz MNK Redoksi klubu pristupio Tomislav Sedlo.

Na prozivci okupljenim igračima, kojih je bilo 20, najprije se obratio predsjednik kluba Mario Holik:

Najprije bi ispred uprave kluba pozdravio sve vas koji ste se odazvali prozivci. Nekoliko se igrača javilo da zbog posla, bolesti ili odsustva iz grada danas ne mogu doći ali njihovo priključenje se očekuje u narednim danima. Nakon posljednje utakmice u prvom dijelu sezone obećao sam vam da ćemo potražiti trenera s iskustvom vođenja ili igranja futsala te pokušati pojačati i igrački konkurenciju u momčadi. Uz malo sreće ostvarila su se oba zadatka koja smo postavili ispred uprave kluba. Sad je zadatak na svima nama da marljivo radimo kako bismo se uigrali i pripremili za proljetni dio sezone koji je na rasporedu sa zadnjeg plenuma 5./6. ožujka, ako ponovno ne bude pomicanja datuma početka. Trenutno se nalazimo na nezavidnoj poziciji, stoga je osnovni cilj dati sve od sebe da popravimo dosadašnji rezultat.

Nakon uvodnih riječi predsjednik kluba je predstavio sve nove igrače i trenera, zaželio svima sreće i zdravlja u narednim pripremama te prepustio riječ novom treneru, Alenu Jelčiću:

Prije svega pozdravio bi sve prisutne. Neke od vas dobro znam jer smo ili igrali zajedno nekada ili sam igrao protiv vas. Ima dosta mladih igrača koje ću tek upoznati. Većina vas me dobro poznaje i znate da ja volim trenirati i raditi te ću s tim stavom to pokušati prenijeti i na vas. Kako je pozicija na tablici takva kakva je prvi mi je cilj napraviti fuziju postojećih igrača i novih te kroz ovu polusezonu napravit neku, ajmo to tako reći, selekciju za sljedeću sezonu. I naravno očekujem da ćemo skupiti više bodova nego u prvom dijelu sezone. Toliko od mene za sada.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Tihomir Novak: “Trener i igrači su razlog zašto sam izabrao Dobovec!”

Nakon što smo jučer ekskluzivno objavili kako će Tihomir Novak slijedeće sezone igrati za slovenski …

Vodeća četvorka opravdala uloge favorita i osigurala polufinale

Poznati su polufinalisti doigravanja za prvaka Hrvatske. To su Novo Vrijeme Apfel, Olmissum, Futsal Dinamo …