Aktualno

2.HMNL-istok | Vinkovci novi/stari prvak!

MNK Vinkovci je novi/stari prvak 2.HMNL-istok! Vinkovački “nebeskoplavi” su u 16.kolu bez borbe osvojili bodove iz Osijeka, a naslov prvaka proslavljen je na domaćem parketu pobjedom protiv Moby Dicka! U pobjedi 6:2 trostruki strijelac bio je Ćuk, dva gola zabio je Antunović, dok je jednom zabio Bekavac. Pobjeda “Vinkulje” samo je naizgled uvjerljiva, jer su gosti vodili 0:1, imali 2:2 do 29.minute, no na koncu su “nebeskoplavi” ipak slomili otpor gostiju i izborili pobjedu vrijednu naslova prvaka.
Od ostalih susreta 17.kola njih čak dva nisu odigrana. NG Unitas je bez borbe osvojio bodove protiv Male Mljekare, dok je današnji susret između Bate Borovo i Osijeka 031 otkazan, te će Osječani i treći susret u nizu izgubiti “za zelenim stolom”. Kolo će u četvrtak zaključiti Brod i Aurelia u dvoboju koji se igra za prestižno 2.mjesto na ljestvici.
Vinkovci su s naslovom prvaka izborili novu priliku u drugoligaškim kvalifikacijama za 1.ligu, gdje ih još jednom iz regije “Sjever” očekuje Jesenje, dok će poslijednjeg sudionika kvalifikacija dati poslijednje kolo 2.HMNL-jug u kojem ćemo doznati da li će Universitas ili Olmissum osvojiti naslov prvaka na jugu.

 

17.KOLO

Fotografija MNK VINKOVCI.

 

TABLICA

O nama Mate Rajčić

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug u novoj sezoni s 14 klubova!

2.HMNL-jug u slijedećoj će sezoni brojiti 14 klubova! Očekivana je to odluka nakon što se …

PREDSTAVLJAMO | Futsal Gorica – novi taurus u gradu

Jučer je na društvenim mrežama osvanuo novi hrvatski futsal klub, čija je pojava zaintrigirala javnost. …