Početna | - Naslovna | Utakmica NG Unitas – Vinkovci registrirana 3:0 par forfe

Utakmica NG Unitas – Vinkovci registrirana 3:0 par forfe

Povjerenik za natjecanje 2. HMNL istok odlučio je da se neodigrana utakmica NG Unitas – Vinkovci registrira rezultatom 3:0 u korist domaćina. Kako smo ranije pisali Vinkovčani su kasnili na zakazani početak susreta u Novoj Gradišci, pa je domaća ekipa odbila igrati zbog čega je MNK Vinkovci uložio prigovor no on očito nije usvojen, te su se Novogradiščani s nova tri boda popeli na četvrto mjesto s deset osvojenih bodova.

Poslije šest kola na čelu tablice je i dalje ekipa Našica, a s dva boda manje slijedi je vinkovačka Aurelia. Na listi strijelaca su dva malonogometaša Ivankova Marin Ležajić s 17 postignutih golova i Domagoj Čuk s 16 golova, treći strijelac lige Željko Plavšić iz MNK Aurelije je postigao 12 golova.

Nakon odigranog prvog dijela sezone (dvije preostale utakmice 7. kola će se odigrati danas) bit će održan i Plenum klubova 2. HMNL istok 4. prosinca 2014. godine u Ivankovu sa sljedećim dnevnim redom

  1. Izvlačenje parova za KUP regije istok
  2.  Izvlačenje startnih brojeva za ligu mladeži (juniori)
  3. Problematika natjecanja seniora
  4. Razno

Svakako će biti zanimljiva rasprava pod točkom 3. i nadamo se da će se svi klubovi odazvati i time pridonijeti rješavanju problema i poboljšanju uvjeta natjecanja u regiji istok.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Željko Kubatka

avatar

Moglo bi vas zanimati

Universitas i Uspinjača Gimka odigrali bez golova…

U dvoboju 8.kola .HMNL Universitas i Uspinjača Gimka su podijelili bodove odigravši bez golova. Zaista, …

Crnici pobjeda na gostovanju kod Alumnusa za klupske anale!

U prvom susretu 8.kola 1.HMNL Crnica je slavila na gostovanju kod Alumnusa, te barem na …