2.HMNL-istok | Zbog nedolaska sudaca odgođen dvoboj u Vinkovcima!

Mislili smo da nas u hrvatskom futsalu gotovo ništa ne može iznenaditi, no prevarili smo se! Znamo da su se utakmice znale odgađati zbog tehničkih problema, vremenskih neprilika ili nemogućnosti dolaska gostujuće ekipe, no da se utakmica ne odigra zbog nedolaska sudaca, to je vajda moguće samo kod nas.
Jučer se u Vukovaru trebao odigrati dvoboj 3.kola 2.HMNL-istok u kojem su Vinkovci dočekivali Olimpijac iz Županje. Trebao je to biti derbi kola jer je u goste branitelju naslova došao novi drugoligaš koji je u sezonu ušao s dvije pobjede. No ipak, susret nije odigran, jer se u Vinkovcima nije pojavila sudačka dvojka koja je bila delegirana za ovaj susret.
Sudački par Hrženjak – Vukman po svemu sudeći nije bio obaviješten da im je “dodijeljen” ovaj susret, jer kako drugačije objasniti ovu situaciju. Klubovi su kontaktirali povjerenika za natjecanje, no pokušaji da se kontaktira sudački dvojac nisu urodili plodom. Odlučeno je da se utakmica odgodi, jer bez navijača se može igrati, bez nekoliko igrača se može igrati, no bez “djelitelja pravde” htjeli mi to priznati ili ne se ne može. Trenutno nemamo informacije što je dovelo do ovako bizarne situacije i odgode zbog nedolaska sudaca. Utakmica će se po svemu sudeći odigrati početkom slijedećeg tjedna, jer se sukladno propozicijama natjecanja treba odigrati prije početka slijedećeg prvenstvenog kola.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Delegiranje službenih osoba polufinalnih susreta

Poznati su termini i delegiranje službenih osoba za polufinalne susrete doigravanja za prvaka Hrvatske. Dvoboj …

Robert Grbić: ”Možemo do trijumfa u Omišu i do naslova prvaka”

Ususret polufinalnm dvoboju između Olmissuma i Futsal Dinama, razgovarali smo s Robertom Grbićem. Grbić je …