Početna | - Naslovna | Frane Despotović trener-igrač splitskog Geniusa!

Frane Despotović trener-igrač splitskog Geniusa!

Splitski Genius optimistično je ušao u ovu sezonu. Najavljivao se rezultatski iskorak i približavanje vrhu ljestvice, no realnost je u konačnici sasvim drugačija. Genius je jesenski dio sezone okončao na poslijednjem mjestu prvenstvene ljestvice, te su nužne promjene kako bi se po imenima respektabilna drugoligaška momčad otisnula prema stabilnoj sredini ljestvice.
Prvu značajnu promjenu ovaj je splitski drugoligaš ostvario na klupi. Frane Despotović u proljetnom će dijelu sezone obnašati funkciju trenera-igrača! Despotović je prošlog ljeta okončao inozemnu karijeru, te se iz malteškog Luxola vratio u Hrvatsku. Prihvatio je poziv Hrvoja Kekeza i priključio se Geniusu, za koji je u proljetnom dijelu prvenstva postigao 7 zgoditaka.
Podsjetimo, Despotović je ikona hrvatskog futsala, bivši kapetan reprezentacije i Splita. Uz Split, nastupao je još za Škver, Inero, Muć Bituminu, poljske prvoligaše Wislu i Akademiu, talijanski Cagliari, te malteške Balzan i Luxol. U reprezentativnom dresu upisao je 80 nastupa i postigao 16 zgoditaka.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Poznat reprezentativni popis za gostovanje u Srbiji!

Poznat je reprezentativni popis za predstojeće gostovanje A-reprezentacije u Srbiji, gdje će Hrvatska i Srbija …

Alen Lalić objavio kraj bogate futsal-karijere!

Alen Lalić objavio je kraj bogate futsal-karijere! Nekadašnji kapetan BiH-reprezentacije, kojeg smo imali prilike gledati …