Početna | - Naslovna | Pave Mudronja napustio Italiju i potpisao za Olmissum!

Pave Mudronja napustio Italiju i potpisao za Olmissum!

Omiški Olmissum dobio je veliko pojačanje za proljetni dio sezone. Reprezentativni vratar Pave Mudronja napustio je talijanskog prvoligaša Latinu i potpisao za Olmissum, te će zasigurno biti veliko pojačanje za momčad Duje Maretića u proljetnom pohodu na naslov prvaka i plasman u prvoligaško društvo.

Slikovni rezultat za futsal pave mudronja

Pave Mudronja rođen je 31.kolovoza 1998.godine, no premda mu je tek 20 godina ima obilno iskustvo. Sa 17 godina Mudronja je debitirao na hrvatskim prvoligaškim parketia u dresu Murtera. Nakon pada Murtera u drugoligaško društvo, Mudronja ostvaruje zvučni transfer u talijanskog giganta Pescaru. Najprije je branio za drugu momčad, no izborio se i za prvoligaške minute u jednoj od najjačih europskih liga. Prošlog ljeta, nakon raspada Pescare, Mudronja prelazi u Latinu, gdje je povremeno branio.
Mudronja je branio boje mlade reprezentacije, a upisao je i 6 nastupa za A-momčad “mini-vatrenih”. Poziv ambicioznog Olmissuma za ovog mladog vratara predstavlja novi izazov u karijeri, a u nastavku Vam prenosimo i riječi Mudronje za službenu klupsku stranicu:
“Jako sam zadovoljan svojim dolaskom u Olmissum, mislim da je klub organizacijski na vrlo visokoj razini i moji prvi dojmovi su više nego pozitivni. Uvjeti za rad su odlični, a na nama je da uporno treniramo kako bi ostvarili naše ciljeve u ovoj sezoni.”

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Poznat reprezentativni popis za gostovanje u Srbiji!

Poznat je reprezentativni popis za predstojeće gostovanje A-reprezentacije u Srbiji, gdje će Hrvatska i Srbija …

Alen Lalić objavio kraj bogate futsal-karijere!

Alen Lalić objavio je kraj bogate futsal-karijere! Nekadašnji kapetan BiH-reprezentacije, kojeg smo imali prilike gledati …