Početna | - Naslovna | Utakmicama 1.kola započinje 2.HMNL-zapad!

Utakmicama 1.kola započinje 2.HMNL-zapad!

Nakon što je početkom listopada započelo drugoligaško natjecanje regije “jug”, a tjedan kasnije natjecanje regije “istok”, došlo je vrijeme da započne i treće drugoligaško natjecanje hrvatskog futsala. Lani pod nazivom 2.HMNL-sjever, a ove sezone pod nazivom 2.HMNL-zapad, drugoligaško natjecanje s najmanjim brojem klubova započinje ovog vikenda. Sutra je na rasporedu dvoboj Raba i Siscie, dok su preostala tri susreta na rasporedu u nedjelju. Petrinjčica dočekuje novi klub u natjecanju Futsal Pula, Novi Marof gostuje u Otočcu, dok Zagreb 92 dočekuje Bjelovar.
Liga broji jedan klub manje u odnosu na prošlu sezonu. Prvak Jesenje je u prvoligaškom društvu, a Futsal Karlovac se nije prijavio za natjecanje u ovoj sezoni. Novi klub je već spomenuta Futsal Pula.
Kao prvi favorit za naslov figurira Bjelovar, koji je lani dobar dio sezone proveo na vrhu ljestvice, da bi u završnici sezone porazima kod Petrinjčice i Jesenja ostao bez naslova prvaka. Bjelovarci su se osnažili u prijelaznom roku, a već u 1.kolu čeka ih pravi ispit vrijednosti protiv ekipe Zagreb 92 koja je protekle dvije sezone bila u gornjem dijelu ljestvice. Uz već spomenuti Zagreb 92, u gornjem dijelu ljestvice očekujemo još Novi Marof i Petrinjčicu, dok se u snagu novog drugoligaša iz Pule tek trebamo uvjeriti.
U nastavku Vam donosimo raspored 1.kola, a sve rezultate i opširnije o samom natjecanju tijekom sezone moći ćete pratiti na našim stranicama.

1.KOLO

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

FOTO & VIDEO | Ukrajina – Hrvatska 3-4 (1-2)

U uzvratnom prijateljskom susretu u ukrajinskom Čerkasyju, Hrvatska je slavila protiv Ukrajine rezultatom 3-4 uzvrativši …

Hrvatska u uzvratu slavila u Ukrajini!

U drugom prijateljskom dvoboju u ukrajinskom Čerkasyju, Hrvatska je slavila protiv Ukrajine rezultatom 3-4 uzvrativši …