Početna | - Naslovna | Sponzorirani oglas | Vraća se kultni MNT na Lapovcima

Sponzorirani oglas | Vraća se kultni MNT na Lapovcima

Igrao se mali nogomet i prije u vinkovačkim dvoranama, od nekadašnje male dvorane u Gimnaziji do zadnjih godina turnira u Novom selu , no jedan je turnir bio i ostao kako igračima tako i svim ljubiteljima malog nogometa,  najprisniji i najdraži. To je zimski malonogometni turnir na Lapovcima. Dva malonogometna kluba, Vinkovci i Lapovci upravo vođeni željom da ponovno vrate mali nogomet u kultnu dvoranu na Lapovcima ponovno pokreću ovaj nekad nezaobilazni turnir za sve haklere i gledatelje ne samo iz Vinkovaca već i Osijeka, Vukovara, Županje, Ivankova, Otoka, Nuštra, Mikanovaca, Vođinaca, Rokovaca, Jarmine…

Uz seniore za koje su predviđene u ova nezgodna vremena sasvim pristojne  nagrade i veterane, predviđeno je i čak šest kategorija mladeži. Tako malonogometna uzbuđenja očekuju predlimaći, limaći, ml. i st. pioniri, kadeti i juniore. Za sve nejuspješnije sudionike osigurana su priznanja, pehari i medalje. Nema sumnje da će sama organizacija biti na visokoj razini jer upravo malonogometni klubovi najbolje znaju i onu najmanju sitnicu koja je potrebna za kvalitetan malonogometni turnir. Očekuje nas bogata ponuda grickalica, osvježavajućih napitaka, nagradne igre za gledatelje, egzibicijske utakmice i obo najvažnije dobar mali nogomet.

Prijave mamčadi biće moguće u Caffe baru “Jazz” u centru i Caffe baru “Žiži” na Lapovcima Izvlačenje parova je predviđeno za 20.prosinca u cb “Žiži” u 18.00. Više informacija moći če se dobiti na fb stranicama  od Mnk Vinkovci i Mnk Lapovci, ali i ponajprije na službenoj fb stranici turnira: Zimski mnt Lapovci 2014. Kontakt tel. je 092 172 5767 i 095 390 6160.

Zbog svega, od 21.prosinca do 11.siječnja ,  ti i tvoja ekipa morate biti tamo. Vidimo se na Lapovcima!

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Osijek Kelme trijumfom u derbiju korak bliže naslovu

Trijumfom u derbiju protiv momčadi Brod 035, Osijek Kelme se učvrstio na vrhu ljestvice 2.HMNL-istok. …

Započeo treći turnir 1.HMNL za žene u “Kutiji šibica”

U zagrebačkoj dvorani “Kutiji šibica” započeo je treći ovosezonski turnir 1.HMNL za žene u sklopu …