1.HMNL | Stjepan Andrijašević na čelu Solina!

Na večeras održanom sastanku MNK Solin, donesena je bitna odluka za daljnje funkcioniranje kluba. Stjepan Andrijašević, bivši nogometaš Hajduka preuzima ulogu vd predsjednika kluba! Dužnost vd predsjednika Andrijeašević će obnašati do izvandredne Izborne skupštine! Uz Andrijaševića, novo ime u vodstvo kluba je povratnik Ivica Čavka, dugogodišnji tajnik kluba.
Stjepan Andrijašević je bivši proslavljeni nogometaš Hajduka. Bio je član trofejne generacije “bijelih” koja je dosegnula četvrtfinale “Lige prvaka”! U inozemstvu je nastupao za Monaco, Rayo Vallecano i Celtu Vigo, a zabilježio je i 5 nastupa za Hrvatsku reprezentaciju. Andrijašević je prije 2 dana proslavio 48.rođendan, a zanimljivo je kako je njegov sin Pjero kapetan Solina!
Nakon dva uvjerljiva proljetna poraza protiv Novog Vremena i Squarea u Solinu je očito trebalo nešto mijenjati. Andrijaševiću i Solinu ovim putem želimo mnogo uspjeha!

FOTO: www.hajduk.hr

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Despotović: “Bilo je prekrasno u Dubrovniku i žao mi je što odlazim.”

Kao što smo vam već jučer pisali, Frane Despotović više nije trener dubrovačkog Squarea te je postao trener talijanskog …

Teo Strunje: “Favoriti smo, no svjesni smo snage Olmissuma.”

Nakon što smo ranije danas objavili razgovor s trenerom Olmissuma Dujom Maretićem, vrijeme je za …