Početna | - Izdvojeno | 2.HMNL-jug | Dubrovački dvojac odustao od natjecanja!

2.HMNL-jug | Dubrovački dvojac odustao od natjecanja!

Uoči početka nove natjecateljske sezone bilježimo loše vijesti na krajnjem jugu Hrvatske. Duba Konavoska i Gladius odustali su od natjecanja u 2.HMNL-jug, te će se naredne sezone natjecati u županijskom rangu Dubrovačko-neretvanske županije. Vijest je to koju nam je potvrdio povjerenik za natjecanje Marinko Tadić-Šutra, čime je najjužnija hrvatska županija ostala tek na jednom predstavniku u drugoligaškom društvu, a to je pločanski Porto Tolero.
Duba Konavoska je lani premijerno nastupila u 2.HMNL-jug, te je uspješno okočala natjecanje osvojivši 9.mjesto! Gladius je pak kao prvak županijske lige izborio kvalifikacije za popunu 2.HMNL-jug, gdje je uvjerljivo poražen od omiškog Olmissuma, no plasman Crnice u prvoligaško društvo otvorio je vrata 2.HMNL za Gladius. Izgledalo je da će dubrovačka regija u novoj sezoni imati dva predstavnika u drugoligaškom natjecanju, no na koncu se drugoligaški futsal na krajnjem jugu neće igrati.
Dva upražnjena mjesta u drugoligaškom društvu popunit će se momčadima iz županijskih liga koje su se prijavile za natjecanje, o čemu ćemo uskoro donijeti više informacija na našim stranicama.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Futsal EURO za žene | Hrvatska domaćin teške skupine!

Hrvatska ženska malonogometna reprezentacija biti će domaćin kvalifikacijske skupine za Europsko prvenstvo, no naše djevojke …

EKSKLUZIVNO | Od slijedeće sezone 1.HMNL s 10 klubova!

Važna vijest dolazi nam sa sjednice Komisije za mali nogomet koja je održana u utorak. …