Početna | - Izdvojeno | BOMBA S GRIPA | Dario Marinović potpisao za Split!!!

BOMBA S GRIPA | Dario Marinović potpisao za Split!!!

Iako ne briljiraju u dosadašnjem dijelu prvoligaške sezone, nema dvojbe da ćemo na proljeće gledati mnogo snažniji Split koji će konkurirati za naslov prvaka Hrvatske. U prilog tome govori i prvo veliko pojačanje koje je danas klub s Gripa i službeno objavio. Dario Marinović novi je igrač Splita!
Nakon 5 i pol godina Dario Marinović se vraća na Gripe! S Marinovićem je Split osvojio poslijednji naslov prvaka Hrvatske, a za povratak na tron hrvatskog futsala u Splitu su angažirali proslavljenog hrvatskog reprezentativca koji po svemu sudeći neće biti jedino, ali će zasigurno biti najzvučnije pojačanje ove zime. Marinović je u ljeto 2012.godine napustio Split, a nakon epizode u kuvajtskom Yarmouku i španjolskoj ElPozo Murciji došlo je vrijeme za povratak u Split. Podsjećamo, Marinović se od nedavno našao “na ledu” u Murciji, gdje ga trener više nije vidio u svojim planovima. Doznajemo kako je Marinović imao mnoštvo inozemnih ponuda, no privatni razlozi su prevagnuli da se vrati u Hrvatsku.
Dario Marinović po mnogima je najbolji hrvatski igrač, a prošle godine osvojio je i “Trofej CROfutsal”, priznanje za najboljeg igrača Hrvatske. Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo mokošičkog futsal-majstora uskoro ponovno gledati na hrvatskim parketima. Dobrodošao Dario!

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Kosor zbog teške ozljede 6 mjeseci izvan parketa…

Splitski “bijeli” nastupili su prošlog vikenda na Kupu grada Šibenika, a jedan od najboljih igrača …

Povjerenik za natjecanje 1.HMNL podsjeća na Propozicije natjecanja

Povodom početka nove natjecateljske sezone 1.HMNL, povjerenik za natjecanje Dario Skender podsjetio je klubove na …