Duje Bajrušović primio nagradu za najboljeg futsal-igrača Hrvatske!

Uoči početka prvenstvenog dvoboja između Novog Vremena Apfel i Uspinjače Gimke, Duje Bajrušović primio je nagradu za najboljeg futsal-igrača Hrvatske u 2018.godini! Podsjetimo, u četvrtom po redu tradicionalnom CROfutsalovom izboru Bajrušović je suvereno slavio ispred Daria Marinovića i Duška Martinca, osvojivši prestižnu nagradu kao krunu sjajne godine u kojoj je predvodio svoju momčad do povijesnog osvajanja naslova prvaka Hrvatske. Izbor je ovo u kojem o pobjedniku odlučuju novinarski žiri, stručni žiri i čitatelji CROfutsala, a Bajrušović je proglašen najboljim od strane sva tri “glasačka tijela”.
Uoči početka susreta održana je svečanost gdje su Makarani izišli na parket s priznanjima grada Makarske, gdje je Novo Vrijeme Apfel proglašeno najboljom momčadi, Teo Strunje najboljim trenerom, Duje Bajrušović najboljim sportašem, a dopredsjednik kluba Jozo Gudelj najboljim sportskim javnim djelatnikom grada Makarske. Nakon toga, urednik CROfutsal magazina Jerko Šimac uručio je trofej Duji Bajrušoviću, što je popraćeno velikim pljeskom makarske publike u čijeg se istinskog heroja proteklih godina prometnuo Duje Bajrušović.
Ovim putem još jednom čestitamo Bajrušoviću na osvojenom priznanju, kao i na svemu ostvarenom u za njega zasigurno nezaboravnoj 2018.godini! Čestitamo!

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

VIDEO | Duje Maretić, Branko Laura i Željko Raguž u emisiji ‘TIME OUT’

Večeras s početkom u 20 sati na ekranima Dubrovačke televiziji započinje sportska emisija ‘TIME OUT’ …

Kefa: ‘Nije lako vratiti se na parket nakon 3-4 mjeseca’

Odlukom Izvršnog odbora HNS-a, malonogometna sezona nastavlja se utakmicama 1.HMNL, dok je za drugoligaše natjecanje …