Aktualno
Početna | - Izdvojeno | Duje Bajrušović primio nagradu za najboljeg futsal-igrača Hrvatske!

Duje Bajrušović primio nagradu za najboljeg futsal-igrača Hrvatske!

Uoči početka prvenstvenog dvoboja između Novog Vremena Apfel i Uspinjače Gimke, Duje Bajrušović primio je nagradu za najboljeg futsal-igrača Hrvatske u 2018.godini! Podsjetimo, u četvrtom po redu tradicionalnom CROfutsalovom izboru Bajrušović je suvereno slavio ispred Daria Marinovića i Duška Martinca, osvojivši prestižnu nagradu kao krunu sjajne godine u kojoj je predvodio svoju momčad do povijesnog osvajanja naslova prvaka Hrvatske. Izbor je ovo u kojem o pobjedniku odlučuju novinarski žiri, stručni žiri i čitatelji CROfutsala, a Bajrušović je proglašen najboljim od strane sva tri “glasačka tijela”.
Uoči početka susreta održana je svečanost gdje su Makarani izišli na parket s priznanjima grada Makarske, gdje je Novo Vrijeme Apfel proglašeno najboljom momčadi, Teo Strunje najboljim trenerom, Duje Bajrušović najboljim sportašem, a dopredsjednik kluba Jozo Gudelj najboljim sportskim javnim djelatnikom grada Makarske. Nakon toga, urednik CROfutsal magazina Jerko Šimac uručio je trofej Duji Bajrušoviću, što je popraćeno velikim pljeskom makarske publike u čijeg se istinskog heroja proteklih godina prometnuo Duje Bajrušović.
Ovim putem još jednom čestitamo Bajrušoviću na osvojenom priznanju, kao i na svemu ostvarenom u za njega zasigurno nezaboravnoj 2018.godini! Čestitamo!

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Josip Suton: “Splitu hvala na svemu, a Vrgorac je novi izazov!“

Josip Suton sredinom je srpnja predstavljen kao veliko pojačanje Vrgorca. Nakon dugih 9 sezona popularni …

Ivo Jukić nastavlja karijeru u nekadašnjem talijanskom prvaku!

Nakon epizode u belgijskom Mouscronu naš vratar Ivo Jukić vraća se u Italiju. Nekadašnji talijanski …