Ekskluzivno | Formira se U-21 reprezentacija!

CROfutsal iz pouzdanih izvora doznaje da se ponovno formira U-21 reprezentacija! Prema našim saznanjima, Komisija za mali nogomet bi slijedećeg tjedna trebala poslati prijedlog IO HNS-a, te bi od slijedećeg mjeseca U-21 reprezentacija trebala biti i formalno pokrenuta, te će imati minimalno 3 okupljanja godišnje, a kada budu UEFA-ina natjecanja okupljanja će biti i češća. Također formalne postaju U-18 i U-15 selekcije koje će imati 2 okupljanja godišnje, kroz trening-kampove.

Mladen Perica Štrla

Kada govorimo o vodstvu U-21 reprezentacije, ostaje na Komisiji za mali nogomet da odredi kome će povjeriti taj posao. Kao najizgledniji kandidati spominju se 3 imena: Mladen Perica-Štrla, Marinko Mavrović i Robert Grdović. Sigurno je da tu najbolje kotira Mladen Perica-Štrla kao bivši izbornik U-21 reprezentacije, koji je vodeći mladu reprezentaciju ostvario sjajne rezultate, te je pod njegovim vodstvom sazrilo nekoliko sjajnih igrača. Tako su u “Štrlinoj” U-21 reprezentaciji igrali Dario Marinović, Franco Jelovčić, Saša Babić, Vedran Matošević, Dario Šestić i brojna druga poznata imena našeg futsala. Ostaje za vidjeti na koji će način Komisija za mali nogomet odrediti vodstvo U-21 reprezentacije, a vrlo se izglednim doima raspisivanje natječaja.
Svakako, formiranje U-21 reprezentacije odlična je vijest za naš futsal, poglavito za razvoj mladih igrača koji bi trebali predstavljati budućnost za naš futsal.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Despotović napušta Square i preuzima talijansku Mantovu

Dan nakon što je porazom u polufinalu doigravanja u Makarskoj za dubrovački Square okončana ova …

Novo Vrijeme od 0:2 do 5:2 i plasmana u finale

Novo Vrijeme Apfel drugi je finalist prvenstva Hrvatske. Makarani su u uzbudljivom polufinalnom dvoboju slavili …