Početna | - Izdvojeno | EKSKLUZIVNO | Mavrović izbornik U-21 reprezentacije!

EKSKLUZIVNO | Mavrović izbornik U-21 reprezentacije!

Marinko Mavrović izabran je za izbornika U-21 reprezentacije Hrvatske! Na poslijednjoj sjednici IO HNS-a Mavrović je jednoglasno izabran na prijedlog Stručne Komisije te Komisije za mali nogomet.
Od ponovne reaktivacije U-21 reprezentacije okupljanja je vodio stožer A-reprezentacije, a kao najizgledniji kandidati za preuzimanje izborničke funkcije figurirali su Marinko Mavrović, Mladen Perica-Štrla i Robert Grdović. Premda se imenovanje novog izbornika očekivao još znatno ranije, tek smo danas doznali ime novog izbornika. Mavrović će tako u novoj sezoni uz funkciju trenera dubrovačkog Squarea obnašati dužnost izbornika U-21 reprezentacije, te prvog pomoćnika izbornika Mate Stankovića u A-reprezentaciji. Ovakav rasplet mogli smo i očekivati nakon što je na poslijednjem okupljanju U-21 reprezentacije u Češkoj upravo Mavrović s klupe vodio reprezentaciju ostvarivši dvije uvjerljive pobjede. Kontaktirali smo i samog Mavrovića koji ipak nije bio raspoložen za izjavu prije službene objave u Glasniku HNS-a.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

INTERVJU | Martina Španjol (predsjednica MNK Rab)

Žene u muškom futsalu nisu učestala pojava, no kada je žena na čelu jednog malonogometnog …

2.HMNL-jug | Murter osigurao naslov jesenskog prvaka!

Odigrani su susreti 10.kola 2.HMNL-jug, a Murter je tijesnom pobjedom protiv poslijednjeplasiranih Mejaša osigurao jesenski …