Aktualno

EURO 2014 | 6.dan | Najava

Danas su mnoge stvari puno jasnije kada je u pitanju tijek EURO-a 2014. U četvrtini finala su Ukrajina, Rumunjska, Rusija, Portugal sa prvenstva su ispale Nizozemska i domaćin Belgija. No uzbuđenjima tu nije ni blizu kraj. Zadnji dan natjecanja po grupama donosi ludu situaciju u grupi C i D jer svih 6 momčadi još u nekoj kombinaciji mogu proći dalje tako da će do zadnjeg zvižduka sve još biti neizvjesno.

[match id=3689]

U grupi C Italija nema niti jedan bod i igra joj samo pobjeda dok bi Azerima bio dosta i neodlučen rezultat. Slovenija je kao i mi prisiljena gledati kako joj drugi odlučuju o sudbini nakon što su propustili veliku šansu da prođu direktno dalje.

[match id=3692]

U našoj grupi D pak mi moramo gledati s dozom strepnje utakmicu između Češke i Španjolske jer u kombinaciji da rezultat bude neriješen od 3:3 na dalje mi bi ispali u grupnoj fazi. Ipak teško je vjerovati da će Španjolci se toliko kockati odnosno da Česi imaju toliko sreće. Španjolska će nakon utakmice sa Hrvatima zasigurno željeti odaslati jasnu poruku da jurišaju na prvo mjesto i sve osim čiste pobjede bilo bi ravno čudu. Ipak morati ćemo sačekati taj zadnji zvižduk kako bi slavlje moglo započeti…..

[matches league_id=54 group=C]

Dakle danas putem malih ekrana saznajemo idemo li dalje i tko nam je protivnik u četvrtini finala…

[matches league_id=54 group=Četvrtina-finala]

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

CROfutsal dodatno osnažio tim uoči nove sezone!

Nakon objave prvih pojačanja u CROfutsal timu početkom lipnja nastavili smo raditi na tome da …

Gudasić novo pojačanje Vrgorca!

Nakon što se iz Uspinjače Gimke u Vrgorac, svoj matični klub vratio Marko Vuković, danas je redove …