Početna | - Izdvojeno | EURO 2014. | Izjave naših reprezentativaca

EURO 2014. | Izjave naših reprezentativaca

Nakon što smo Vam donijeli izjave iz tabora Češke reprezentacije, donosimo Vam i izjave naših reprezentativaca. Bod osvojen protiv Češke po mnogima će nam biti dostatan za četvrtfinale.
U nastavku pročitajte izjave naših reprezentativaca, samo za CROfutsal.

EURO-logo-2014-300

jukić Ivo Jukić: Ušli smo nervozno u utakmicu, ali unatoč tome imali smo odličan rezultat na poluvremenu. U  nastavku  kao i protiv Španjolske, jedna individualna glupost, ovaj put moja, vraća Čehe u utakmicu. Na kraju je  Capar opet  pokazao koliko nam je nedostajao u zadnje vrijeme i kolika je njegova kvaliteta. Mislim da nas ovaj  rezultat  sigurno vodi u četvrtfinale.

Saša Babić: Utakmica je bila teška i sam rezultat to govori. Malo smo u početku loše ušli u utakmicu. Gubili smo  1:0, ali smo i brzo okrenuli rezultat u našu korist i otišli s prednošću na odmor. Na početku drugog dijela opet loš  ulazak i primamo dva nespretna gola. Ali hvala Bogu, dali smo taj gol i uzeli bod. Za dalje moramo čekati rezultat  Španjolske i Česke.

Jakov Grcić: Jako teška utakmica! Nismo nešto dobro ušli u utakmicu. Polako smo se dizali, imali smo dosta oscilacija u igri, ali eto sve je sretno završilo.

sutonAlen Protega: Što reći nakon još jedne infarktne utakmice? Loš ulazak u utakmicu, puno krivih pasova, malo kretnje, što su Česi iskoristili i poveli. Međutim, brzo smo se oporavili od šoka i preokrenuli rezultat. Drugo poluvrijeme, opet ista priča. Dva jeftina gola i opet smo bili na početku, ali u zadnjim minutama utakmice isplatilo se vježbanje golmana- igrača. Capar je poentirao za vrijedan bod koji nas, nadam se, vodi u četvrtfinale.

Josip Suton: Dramatična utakmica! Svi smo bili malo u grču, ali mislim da smo zasluženo osvojili ova bod koji će nam, nadam se, biti dovoljan za četvrtfinale. Loše smo otvorili utakmicu, no poslje smo počeli igrati svoju igru i preokrenuli rezultat. Još jednom smo zabili s igračem više, što je također jedna pozitivna stvar, no nadam se da nam to više neće trebati. Zahvalio bih se i svim navijačima koji su nas podržavali u dvorani. Bili su odlični!

navijačiFOTO: Michal Pavlik

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Marija Šimac

avatar

Moglo bi vas zanimati

VIDEO | Universitas u svom stilu predstavio momčad za novu sezonu

Splitski Universitas cijelog je ljeta u tišini radio pripremajući se za novu sezonu. Mnogi su …

U19 | Španjolska prejaka, Hrvatskoj srebro za povijest

Španjolska je prvak Europe u uzrastu do 19 godina! U finalnom susretu Španjolci su bili …