Početna | - Izdvojeno | EURO 2018. | Ždrijeb dodatnih kvalifikacija od 13:30 sati

EURO 2018. | Ždrijeb dodatnih kvalifikacija od 13:30 sati

Danas će su u sjedištu UEFA-e u švicarskom Nyonu održati ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se slijedeće godine održati u Sloveniji! Ždrijeb je zakazan za 13:30 sati, a prijenos možete pratiti uživo na službenim stranicama UEFA-e.

U travnju su kroz kvalifikacije plasman na EURO izborili Italija, Azerbajdžan, Ukrajina, Portugal, Španjolska, Kazahstan i Rusija, koji su se tako pridružili Sloveniji koja kao domaćin ima osiguran izravni plasman. Za preostala 4 mjesta na Europskom prvenstvu konkurira 8 reprezentacija: Gruzija, Mađarska, Hrvatska, Rumunjska, Srbija, Češka, Poljska i Francuska plasman na EURO traže kroz dodatne kvalifikacije. U ždrijebu dodatnih kvalifikacija nema nositelja, a jedino je sigurno da se međusobno ne mogu susresti Srbija i Poljska koji su igrali u istoj kvalifikacijskoj skupini. Podsjetimo, Poljska je plasman u dodatne kvalifikacije izborila kao najbolja trećeplasirana reprezentacija.
Na našim stranicama još u travnju predstavili smo sve reprezentacije sudionice dodatnih kvalifikacija, potencijalne protivnike naše izabrane vrste. Mnogi će se složiti kako je Hrvatska najsnažnija reprezentacija u baražu, te je sigurno da nas mnoge reprezentacije žele izbjeći. No i naši reprezentativci i stožer imaju svoje želje, a većina će se složiti u jednom: Srbija je najsnažniji mogući suparnik i bilo bi dobro izbjeći ih. Prvu priliku za plasman na EURO propustili smo u Ukrajini, a u dodatnim kvalifikacijama nemamo pravo na krivi korak. Osatej za vidjeti koliko nas težak put čeka na putu prema Ljubljani…

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Square savladao Brod 035 i prekinuo negativan niz!

U prvom susretu 7.kola 1.HMNL Square je na svo m parketu savladao momčad Brod 035 …

Splitsko-dalmatinska županijska liga | Solin i Trogir na vrhu!

Krajem listopada započela je Splitsko-dalmatinska županijska liga. Ove sezone u natjecanje je ušlo 12 momčadi, …