Početna | - Izdvojeno | EURO 2018. | Ždrijeb dodatnih kvalifikacija od 13:30 sati

EURO 2018. | Ždrijeb dodatnih kvalifikacija od 13:30 sati

Danas će su u sjedištu UEFA-e u švicarskom Nyonu održati ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se slijedeće godine održati u Sloveniji! Ždrijeb je zakazan za 13:30 sati, a prijenos možete pratiti uživo na službenim stranicama UEFA-e.

U travnju su kroz kvalifikacije plasman na EURO izborili Italija, Azerbajdžan, Ukrajina, Portugal, Španjolska, Kazahstan i Rusija, koji su se tako pridružili Sloveniji koja kao domaćin ima osiguran izravni plasman. Za preostala 4 mjesta na Europskom prvenstvu konkurira 8 reprezentacija: Gruzija, Mađarska, Hrvatska, Rumunjska, Srbija, Češka, Poljska i Francuska plasman na EURO traže kroz dodatne kvalifikacije. U ždrijebu dodatnih kvalifikacija nema nositelja, a jedino je sigurno da se međusobno ne mogu susresti Srbija i Poljska koji su igrali u istoj kvalifikacijskoj skupini. Podsjetimo, Poljska je plasman u dodatne kvalifikacije izborila kao najbolja trećeplasirana reprezentacija.
Na našim stranicama još u travnju predstavili smo sve reprezentacije sudionice dodatnih kvalifikacija, potencijalne protivnike naše izabrane vrste. Mnogi će se složiti kako je Hrvatska najsnažnija reprezentacija u baražu, te je sigurno da nas mnoge reprezentacije žele izbjeći. No i naši reprezentativci i stožer imaju svoje želje, a većina će se složiti u jednom: Srbija je najsnažniji mogući suparnik i bilo bi dobro izbjeći ih. Prvu priliku za plasman na EURO propustili smo u Ukrajini, a u dodatnim kvalifikacijama nemamo pravo na krivi korak. Osatej za vidjeti koliko nas težak put čeka na putu prema Ljubljani…

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Juan Puertas novo pojačanje zagrebačkog Nacionala!

Zagrebački Nacional danas je predstavio svoje novo pojačanje za predstojeću sezonu. Riječ je o Juanu …

Split Tommy pobjednik “Kupa grada Šibenika”!

Split Tommy pobjednik je “Kupa grada Šibenika”, malonogometnog turnira održanog u šibenskoj dvorani na Baldekinu …