Početna | - Izdvojeno | Glasajte za idealnu momčad 1.HMNL u sezoni 2018./2019.!

Glasajte za idealnu momčad 1.HMNL u sezoni 2018./2019.!

Prošlotjednim finalom između Novog Vremena Apfel i Vrgorca pao je zastor na sezonu 2018./2019. prvoligaškog futsala u Hrvatskoj. Makarani su ovosezonsku dominaciju okrunili obranom naslova prvaka, dok su Vrgorčani po treći put u klupskoj povijesti ostali kratkih rukava u finalu. Sezona je to koju ćemo pamtiti po mnogočemu. Gledali smo možda po poslijednji put “Ligu 12”, a kao epilog smanjenja lige Slavonija je ostala bez prvoligaša, a Jesenje su prvoligaški ples plesali tek jednu sezonu. Slijedeće sezone imat ćemo “Ligu 10” u kojoj ćemo gledati 7 dalmatinskih klubova uz 3 predstavnika metropole.

Slikovni rezultat za FUTSAL PLAYERS ON COURT

Koji su igrači obilježili netom završenu sezonu? U zemlji s tisuću izbornika i futsal-znalaca očekujemo jednako toliko različitih mišljenja. Odlučili smo potražiti i Vaše mišljenje. Sastavite svoju idealnu momčad 1.HMNL! U dolje priloženom kontakt-formularu upišite svoje igrače idealne momčadi koju trebaju činiti vratar, obrambeni igrač, lijevi bek, desni bek i pivot, te na kraju odaberite i najboljeg trenera 1.HMNL! Napominjemo kako kao mjerilo vrijednosti uzimate igre kandidata u netom završenoj sezoni. Mnoštvo je kandidata i izbor zasigurno nije lagan, a s velikim zanimanjem očekujemo rezultate Vašeg izbora.

Glasovanje je otvoreno do kraja tjedna (nedjelja u 24 sata), nakon čega ćemo objaviti rezultate na našim stranicama. Napominjemo kako je s jedne računalne jedinice dozvoljeno glasovati samo jednom, te će se u slučaju ponovljenog glasanja računati prvi zabilježeni izbor.

GLASAJTE ZA IDEALNU MOMČAD 1.HMNL U SEZONI 2018./2019.

*sva polja su obavezna...

Vaše ime:

Vaš email:

Vratar vaše idealne momčadi:

Zadnji igrač vaše idealne momčadi:

Lijevi bek vaše idealne momčadi:

Desni bek vaše idealne momčadi:

Pivot vaše idealne momčadi:

Trener vaše idealne momčadi:

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Hrvatska oslabljena u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo!

Hrvatska futsal-reprezentacija okupila se u Otočcu, uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, gdje će u Dubrovniku …

Poznat sastav BiH-reprezentacije za kvalifikacije u Dubrovniku

Izbornik BiH-reprezentacije Ivo Krezo objavio je popis reprezentativaca na koje računa za predstojeće kvalifikacije za …