Aktualno

Grbeša se pridružio Novaku u Sparti iz Praga!

Hrvatska klupska futsal scena siromašnija je za još jednog igrača koji karijeru nastavlja u inozemstvu. Kristijan Grbeša više nije igrač Futsal Dinama! Hrvatski reprezentativac silovite ljevice modri dres Futsal Dinama zamijenit će crvenim Sparte iz Praga, gdje se pridružuje Tihomiru Novaku čiji smo prelazak u redove ambicioznog češkog prvoligaša objavili prošlog tjedna.
Sparta je klub koji krupnim korakom grabi prema vrhu češkog futsala, a u slijedećoj sezoni pokušat će srušiti višegodišnju dominaciju Era-Pack Chrudima. U prilog tome dovoljno govori podatak da je Sparta u ovom prijelaznom roku već dovela 3 “kapitalca”. Naime, uz već spomenutog Novaka, Sparta je još ranije angažirala najboljeg slovačkog igrača Drahovskog koji dolazi iz španjolske Cartagene, te ponajboljeg češkog reprezentativca Seidlera koji je u prošloj sezoni nosio dres poljskog prvaka Rekord Bielo-Bielska. Angažman Grbeše nastavak je jačanja igračkog kadra, te dokaz ozbiljnosti i velikih klupskih ambicija.
Na koncu, spomenimo i kako ćemo hrvatske reprezentativce Grbešu i Novaka u dresu Sparte moći uskoro gledati i u Hrvatskoj. Naime, Sparta će sudjelovati na međunarodnom turniru “Ribnjak Cup” u Omišu, na kojem će sudjelovati još domaći Olmissum, te zagrebačka Uspinjača i BiH-prvaka Mostar SG.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Gudasić novo pojačanje Vrgorca!

Nakon što se iz Uspinjače Gimke u Vrgorac, svoj matični klub vratio Marko Vuković, danas je redove …

Hans Matić novi je trener Squarea!

Hans Matić novi je trener dubrovačkog Squarea! Odluka je to Uprave kluba, te će dosadašnji …