Početna | - Izdvojeno | HNS podržao CROfutsalov izbor za igrača godine!

HNS podržao CROfutsalov izbor za igrača godine!

Hrvatski nogometni savez i ove je godine podržao CROfutsalov izbor za najboljeg futsal-igrača godine! HNS je na svojim službenim stranicama objavio rezultate našeg izbora, što je velika čast i potvrda ugleda koji CROfutsal uživa.

Tihomir Novak najbolji u 2016. godini

Napominjemo kako je i lani HNS medijski podržao naš izbor, te su u oba navrata velik dio stručnog žirija činili HNS-ovi dužnosnici. Tako su ove godine između ostalih u stručnom žiriju bili Boris Durlen (predsjednik komisije za mali nogomet), Ivan Novak (predsjednik sudačke komisije), Mato Stanković (izbornik A-reprezentacije) i Marinko Mavrović (izbornik U-21 reprezentacije).
Podsjetimo, za najboljeg igrača u 2016.godini izabran je Tihomir Novak, koji je slavio ispred Žarka Luketina i Daria Marinovića. Dodjela priznanja laureatima održat će se slijedećeg tjedna u Zadru, gdje će Hrvatska reprezentacija odigrati dva prijateljska dvoboja s Italijom.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Square pobjedom nad Universitasom zaključio sjajnu jesen!

Dubrovački Square je u susretu poslijednjeg jesenskog kola nadigrao oslabljenu momčad splitskog Universitasa. Momčad Antuna …

Split porazom od Novog Vremena zaključio polusezonu za zaborav

U susretu 9.kola 1.HMNL Novo Vrijeme Apfel je pobjedom na splitskim Gripama osvojilo naslov jesenskog …