Početna | - Izdvojeno | Hrvatska – Ukrajina u Osijeku i Belom Manastiru

Hrvatska – Ukrajina u Osijeku i Belom Manastiru

Ljubitelji futsala u Slavoniji i Baranji moći će uživati u čak dvije utakmice najboljih hrvatskih i ukrajinskih malonogometaša. Prva utakmica se igra u Osijeku u ponedjeljak 2. prosinca, a druga dan kasnije u Belom Manastiru u sklopu priprema za Europsko prvenstvo u Belgiji koje se igra u siječnju i veljači iduće godine.

Hrvatska reprezentacija

Hrvatski izbornik Mato Stanković će reprezentativce okupiti u subotu u Osijeku gdje reprezentacija ima odlične uvjete za mini pripreme. Na popisu pozvanih reprezentativaca nema novih imena i jedino nedostaje Dario Marinović zbog klupskih obaveza u Kuvajtu.

Utakmica u Osijeku se igra u NŠD Gradski vrt s početkom u 19,00 sati. Prije glavnog događaja večeri odigrat će se susret ”reprezentacija” Gornjeg i Donjeg grada povodom Dana grada Osijeka. Cijena ulaznice za muškarce je 20 kuna, a za žene i djecu 10 kuna. Ulaznice će se u pretprodaji moći nabaviti u caffe baru Zrinjevac te na prvenstvenoj utakmici Osijek Kelme – Murter (koja se igra u petak u 20,30 sati). Vrata dvorane Gradski vrt će se za gledatelje otvoriti već u 17,30 sati.

Drugu utakmicu Hrvatska i Ukrajina će odigrati ”preko Drave” u gradskoj dvorani Beli Manastir, pa će i Baranjci moći uživati u kvalitetnom futsalu. Utakmica se igra u utorak 3. prosinca s početkom u 20,30 sati.

Popis reprezentativaca:
Josip Suton (Split Tommy)
Franco Jelovčić (Split Tommy)
Alen Protega (Split Tommy)
Saša Babić (Novo Vrijeme Apfel)
Vedran Matošević (Alumnus)
Kristijan Grbeša (Alumnus)
Matija Capar (Alumnus)
Tihomir Novak (Asti Calcio)
Ivo Jukić (Nikars Riga)
Jakov Grcić (Real Rieti)
Željko Petrović (Sporting Marcianise)
Franko Bilić (Solin Staročeško)
Ivan Mladina (Osijek Kelme)
Dražen Čavar (Osijek Kelme)
Gordan Duvančić (Osijek Kelme)
Nikola Pavić (Murter)

O nama Željko Kubatka

avatar

Moglo bi vas zanimati

IO HNS-a odlučio | Kraj natjecanja do 28.lipnja!

Izvršni odbor HNS-a jučer je donio odluku o odigravanju svih natjecanja do 28.lipnja! Odluku je …

Nikola Jelić i Josip Jurlina nominirani za godišnje nagrade Futsal Planeta

Renomirani međunarodni futsal portal futsalplanet.com objavio je nominacije za tradicionalne godišnje nagrade, koje taj magazin …