Početna | - Izdvojeno | Ivica Osibov ponovno na klupi Novog Vremena Apfel!

Ivica Osibov ponovno na klupi Novog Vremena Apfel!

Nakon odlaska Tea Strunje s klupe Novog Vremena Apfel, klupa hrvatskog prvaka nije dugo bila upražnjena. Klub iz Makarske danas je objavio kako je novi trener Ivica Osibov. Bit će to druga epizoda Osibova na klupi Novog Vremena Apfel, a Osibov se na klupu Makarana vraća nakon 5 godina.

Podsjetimo, nakon poraza od Alumnusa u finalu doigravanja 2014.godine Osibov je napustio klupu Novog Vremena, a nakon odlaska iz Makarske trenirao je Okruk, Murter i Olmissum, čiju je klupu napustio prošlog ljeta.

Ivica Osibov bivši je reprezentativac i ikona Splita, gdje je i započeo trenersku karijeru u ulozi trenera-igrača. Osibov je bio istaknuti član trofejne splitske momčadi i reprezentativac u momčadi koja je izborila plasman na Svjetsko prvenstvo 2000.godine u Gvatemali. Još uvijek je to jedini nastup mini-vatrenih na smotri najboljih svjetskih reprezentacija. 44-godišnji Osibov često je viđen u Makarskoj na ligaškim susretima, te vjerujemo kako vrlo dobro poznaje momčad koju uskoro i službeno preuzima.

Uredništvo CROfutsal magazina ovim putem želi mnogo sreće i uspjeha kako Osibovu tako i Novom Vremenu Apfel u novoj zajedničkoj epizodi.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Kosor zbog teške ozljede 6 mjeseci izvan parketa…

Splitski “bijeli” nastupili su prošlog vikenda na Kupu grada Šibenika, a jedan od najboljih igrača …

Povjerenik za natjecanje 1.HMNL podsjeća na Propozicije natjecanja

Povodom početka nove natjecateljske sezone 1.HMNL, povjerenik za natjecanje Dario Skender podsjetio je klubove na …